Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper, habire gezersin ne güzelevet havadaydi enson
Canım sıkılıyor bazen geziyom kim neler yapmis ne yazmis kim banlanmis falan filanSüper, habire gezersin ne güzel
Onların işi yokken bakabiliyor anneler anca,siranizi bekleyinCanım sıkılıyor bazen geziyom kim neler yapmis ne yazmis kim banlanmis falan filan
Zaten Kızım aliyo telefonumu verse gircem ama maalesef
Bekliyom zaten gece aliyorum hanfendiden izninle verirmisin diyorumOnların işi yokken bakabiliypr anneler anca,siranizi bekleyin
Yola gelmiyorlar,ama çok güzel yola getiriyorlarBekliyom zaten gece aliyorum hanfendiden izninle verirmisin diyorum
Simdide bılak polobonu pop oynucaz diyoYola gelmiyorlar,ama çok güzel yola getiriyorlar
Hadi size iyi eğlenceler,top güzeldir,spor olurSimdide bılak polobonu pop oynucaz diyo
Ahretligim
Dün yazacağım mesajda gelmiş olsun
Bende diyorum bu karı ne diyorDün yazacağım mesajda gelmiş olsun
Nevreste ablaya yazıcaktım bu gün habibtenin rolünü ben üstlendim diye yarım kalmışBende diyorum bu karı ne diyor
Bak benim rolüm ne kadar yakışıklı Çok masumNevreste ablaya yazıcaktım bu gün habibtenin rolünü ben üstlendim diye yarım kalmış
Hayırlı akşamlar tatlim
KuzumAhretligim
Ama sevmediler kiBak benim rolüm ne kadar yakışıklı Çok masum
İnsanın her yıl dileği bile farklı oluyor doğum günü pastasinda bu da olgunluk demek sanırımMinik Duduklu Tencere tekrardan doğum günün kutlu olsun neler hissediyorsun yeni yaşın için söyleyeceklerini alalım
Hayırlı akşamlar tatlim