Oy oy geçsin gitsin artıkİnşaallah canım:/
Bizim sitede bayağı var asansöre biniyoruz ,korkuyoruz:/Çocuklar artık siteye inmiyor.Arada bisiklet sürmeye boş sokaklara gidiyoruz:)
Bizim çevre kırmızı değil ama sitede 4-5 ailede var:)Hayat eve sığar dan baktınız mı?
Bizim oturduğumuz alan çok riskli gösteriyor. Her yer kırmızı
Korkma abla doktorumuz çekici olduğu kadar da ilgilidirDişim ağrımıyor ki
Amin canımMübarek günde yeni yıla girdiğimiz bu gece Allah'ım dualarımıza icabet etsin bu hastalığı kaldırsın üstümüzden tüm dertlerimiz den arindirsin yerine sağlık huzur nasip etsin.
Yok yok zahmet etmesinKorkma abla doktorumuz çekici olduğu kadar da ilgilidir
Yok yok zahmet etmesin
abla ben galiba yapamicim@Emira SY tarif gelecek mi
@gurtmingotam hadi tarifini bekliyoruz
alimiyon
@Elhan ablam evine geldi şimdi bize tarifini yapar
Nevreste Hiç boş kalmadı yapamadı bir şey
Tamam canımabla ben galiba yapamicim
Eşimle dünden önce iş yerinde konuşurken eşime biri seslenmiş bana da yemek soruyordu ne yaptın diyeBizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim
Kimi duysam aynı şeyi söylüyor, sana da geçmiş olsun canımBenimde bozuk. Arada midem bulanır gibi oluyor
Günaydın
Erkenci kuş, nasılsın?
İyiyim bomba gibin :) sen nasilsin :)Erkenci kuş, nasılsın?
Hafif baş agrım var ,ama yok gibi davraniyorumİyiyim bomba gibin :) sen nasilsin :)
O da guzel :) su ictin mi uyaninca. Gece uyurken vucut susuz kalinca bas agrisi yapabiliyor. MHafif baş agrım var ,ama yok gibi davraniyorum
Yok içmedim hala,ondan dolayı olabilir evet:)O da guzel :) su ictin mi uyaninca. Gece uyurken vucut susuz kalinca bas agrisi yapabiliyor. M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?