• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Hamd olsun başka birşey yok , inşallah olmaz 🤲.
Ediyorum ediyorum sabunları deterjanları falan kokladım koku alabiliyor muyum diye sabahtan beri 😒
Allah'ım esirgesin hepimizi .
Amin paranoyak olduk vallahi. Bitseydi de kurtulsaydik

Hiç sorma canım ya şu mübarek günlerde Rabbim devasini gondersin
Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlar:(Apartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)

Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlar:KK43:Apartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)
Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim 😔

Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim 😔
Hayat eve sığar dan baktınız mı?
Bizim oturduğumuz alan çok riskli gösteriyor. Her yer kırmızı 🥴

İnşaallah canım:/
Bizim sitede bayağı var asansöre biniyoruz ,korkuyoruz:/Çocuklar artık siteye inmiyor.Arada bisiklet sürmeye boş sokaklara gidiyoruz:)

Bağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın. Hastalığın net bir tedavisi yok. Bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar kolay atlatılıyor

Back