- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin paranoyak olduk vallahi. Bitseydi de kurtulsaydikHamd olsun başka birşey yok , inşallah olmaz .
Ediyorum ediyorum sabunları deterjanları falan kokladım koku alabiliyor muyum diye sabahtan beri
Allah'ım esirgesin hepimizi .
Cok şükür ahretligimAmin ahretligim .Biraz acildim ya hamd olsun
Hiç sorma canım ya şu mübarek günlerde Rabbim devasini gondersinAmin paranoyak olduk vallahi. Bitseydi de kurtulsaydik
Ayyyy Allahimyaaaa nekadar tesadüfle karşılaşıyorum bugun burdaBenim oğlumda 17 Aralık
Vayyy beeeeeEşiminde 17 Aralık
Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlarApartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)Hiç sorma canım ya şu mübarek günlerde Rabbim devasini gondersin
Benimde bozuk. Arada midem bulanır gibi oluyorKimi duysam midesi bozuk
Nane limon kaynat iç rahatlatırBenimde bozuk. Arada midem bulanır gibi oluyor
Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlarApartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)
İçerim canım, Sagol.Nane limon kaynat iç rahatlatır
Hayat eve sığar dan baktınız mı?Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim
İyiyim cok sukur atlattim gibi :)İçerim canım, Sagol.
Sen nasıl olsun, iyisindir inşallah ❤
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasınİyiyim cok sukur atlattim gibi :)
İnşaallah canım:/Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim
Bağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın. Hastalığın net bir tedavisi yok. Bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar kolay atlatılıyorBizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Amin cnm tesekkur ederim. Sizlerde cok dikkat edin.bu saat oldu hava hala 30 derece. Bunaldik artik.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın ❤
Hep kırmızı idi bizimHayat eve sığar dan baktınız mı?
Bizim oturduğumuz alan çok riskli gösteriyor. Her yer kırmızı
Doğru söylüyorsun canımBağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın. Hastalığın net bir tedavisi yok. Bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar kolay atlatılıyor