- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
canım sumak varya 1su bardagi sıcak suya 1cay kaşığı at demlensin süz ic çok iyi geliyoKarnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı napti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sumak varya 1su bardagi sıcak suya 1cay kaşığı at demlensin süz ic çok iyi geliyoKarnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı napti
Aynen canım artık kapılar açık yatılmıyor:)Serin oluyor iki gündür geceleri canım.
Gecmis olsun tekrar. Sicak havalarda ozellikle duş sonrasi karın bölgesine serin hava carpmasi hastalik yapiyor genelde. Yatarken karın kısmına bi carsaf ort en azindan iyi gelir. Bide takip et devam ederse doktora gorun enfeksiyon yada baska birseyde olabilir. Dikkat et kendine :)sabah gittim sadece uyandığımda bir kere
Ay vardı bitti sumak da ,yarın alayım olmadı canım sağolcanım sumak varya 1su bardagi sıcak suya 1cay kaşığı at demlensin süz ic çok iyi geliyo
Kimi duysam midesi bozukKarnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı napti
İsteeee ozaman birlikte kutlucaz 1pasta alirizKız kardeşim de 18 Mart
herşeye birebir ishal kusma mide yanması çok faydalı ve aninda kesiyoAy vardı bitti sumak da ,yarın alayım olmadı canım sağol
Sağol canım ben genelde duş sonrası boyle oluyorum birde etekle uyumuşum pofur pofur.Gecmis olsun tekrar. Sicak havalarda ozellikle duş sonrasi karın bölgesine serin hava carpmasi hastalik yapiyor genelde. Yatarken karın kısmına bi carsaf ort en azindan iyi gelir. Bide takip et devam ederse doktora gorun enfeksiyon yada baska birseyde olabilir. Dikkat et kendine :)
Ben yazdiginiz mesaji begeniyorum bildirimi sonra geliyorherşeye birebir ishal kusma mide yanması çok faydalı ve aninda kesiyo
Emira SY tarif gelecek mi
@gurtmingotam hadi tarifini bekliyoruz
@alimiyon
@Elhan ablam evine geldi şimdi bize tarifini yapar
Nevreste Hiç boş kalmadı yapamadı bir şey
Son 4 gün canım unutmaİlk fırsatta yapacağım inşallah
Kullanıyorum sumağı ama hiç öyle demleyip içmedim çok sağol canım aklımızda bulunsunherşeye birebir ishal kusma mide yanması çok faydalı ve aninda kesiyo
Ben sizeee yetisemiyorum vallaaaa hangine cevap vereyimmm bilmiyorum alintiliyorum kayboluyooo kafayi yicemBen yazdiginiz mesaji begeniyorum bildirimi sonra geliyor
Yok sakin ol ama kendini de takip et. Halsizlik, eklem ve baş ağrısı, tat ve koku kaybı ve yüksek ateş. Bunlardan birisi olursa hiç bekleme direk doktora git. ReyyanK idi sanirim. Belirti olmasina ragmen gitmemis iki cigerede iyice inmis virus. Korkmamak lazim ama tedbiride elden birakmamak lazimSağol canım ben genelde duş sonrası boyle oluyorum birde etekle uyumuşum pofur pofur.
Ama şimdi ne.olsa korkuyorum sabahtan beri arkadaşlarıma ben covid mi oldum acaba teste mi gitsem diyorum panik atak da var zaten acayip paranoya oldum
Tamam olurİsteeee ozaman birlikte kutlucaz 1pasta aliriz
Benim kızlarının dogum gunleri ikiside 17aralik ayni ayda dogurmusum oglumda 26aralikTamam olur
Annem 3 kızını da Martta doğurmuş,sen de öyleBenim kızlarının dogum gunleri ikiside 17aralik ayni ayda dogurmusum oglumda 26aralik
Hamd olsun başka birşey yok , inşallah olmaz .Yok sakin ol ama kendini de takip et. Halsizlik, eklem ve baş ağrısı, tat ve koku kaybı ve yüksek ateş. Bunlardan birisi olursa hiç bekleme direk doktora git. ReyyanK idi sanirim. Belirti olmasina ragmen gitmemis iki cigerede iyice inmis virus. Korkmamak lazim ama tedbiride elden birakmamak lazim
Benim oğlumda 17 AralıkBenim kızlarının dogum gunleri ikiside 17aralik ayni ayda dogurmusum oglumda 26aralik
Eşiminde 17 AralıkBenim kızlarının dogum gunleri ikiside 17aralik ayni ayda dogurmusum oglumda 26aralik