En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Hamd olsun başka birşey yok , inşallah olmaz .
Ediyorum ediyorum sabunları deterjanları falan kokladım koku alabiliyor muyum diye sabahtan beri
Allah'ım esirgesin hepimizi .
Amin paranoyak olduk vallahi. Bitseydi de kurtulsaydik

Hiç sorma canım ya şu mübarek günlerde Rabbim devasini gondersin
Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlarApartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)

Benim kızlarda bu sıra panikler yok ateşimiz var mı?Yok başımız mı ağrıdı korkuyorlarApartmanda ,sitede corona var etkiledi galiba:)
Bizim de iki üç sokak ilerde bir binada çıkmış onu duyduğumda da kötü oldum hemen etkileniyorum ya burda okuyorum ya belirtileri şöyle böyle hemen kendimde arıyorum .
Çember daraldı ,inşallah hiç gecirmeyelim de gecirirsekde bari hafif etkilerle atlatalim ne diyelim

Hayat eve sığar dan baktınız mı?
Bizim oturduğumuz alan çok riskli gösteriyor. Her yer kırmızı

İnşaallah canım:/
Bizim sitede bayağı var asansöre biniyoruz ,korkuyoruz:/Çocuklar artık siteye inmiyor.Arada bisiklet sürmeye boş sokaklara gidiyoruz:)

Bağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın. Hastalığın net bir tedavisi yok. Bağışıklık ne kadar güçlüyse o kadar kolay atlatılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…