- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
İcesim var demiş bende Soda dan sorumlu kk bakanı (SSKKB) HAbibte yi çağırdımGazoz mu icmeli diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcesim var demiş bende Soda dan sorumlu kk bakanı (SSKKB) HAbibte yi çağırdımGazoz mu icmeli diyorsun
Gazozdan sorumlu forum bakanıİcesim var demiş bende Soda dan sorumlu kk bakanı (SSKKB) HAbibte yi çağırdım
Bu arada dogum gunun kutlu olsun da dası var ben sevmem dogum gunu. İnsan 1 yas daha yaslaniyor kotu birsey aslinda bu niye kutlanir kiİcesim var demiş bende Soda dan sorumlu kk bakanı (SSKKB) HAbibte yi çağırdım
Eşim misin sen yoksaBu arada dogum gunun kutlu olsun da dası var ben sevmem dogum gunu. İnsan 1 yas daha yaslaniyor kotu birsey aslinda bu niye kutlanir ki
EvetGazozdan sorumlu forum bakanı
Gsfb oluyor o zaman Galatasaray Fenerbahçe gibiGazozdan sorumlu forum bakanı
Evet bakanımıza saygılı olalım başkasından gazoz almayalım
Güzel olduGsfb oluyor o zaman Galatasaray Fenerbahçe gibi
Aha birisinin suçu ortaya çıktıEşim misin sen yoksa
Daha yaşın kaç şimdiden sevmiyorsunAha birisinin suçu ortaya çıktı
Sabah telefonuna hatirlatma bırakacaktım unutmusumAha birisinin suçu ortaya çıktı
Minikten 1 küçük :) olsun sonucta her dogum gunu bizi nihai hedefe götürüyor hiç hoş değil benceDaha yaşın kaç şimdiden sevmiyorsun
Benim oğlan da babasını taklit ediyor geçen doğum gününü kutladık boyni bukuk duruyor komşu dedi neden mutlu değilsin bir yaş daha yaşlanmış pehhhh 11 yaşında yaşlılık düşünüyorDaha yaşın kaç şimdiden sevmiyorsun
Erkekler istisnalar hariç kutlama sevmiyorlarSabah telefonuna hatirlatma bırakacaktım unutmusum
Enişte bi jest yapar belkiSabah telefonuna hatirlatma bırakacaktım unutmusum
Benim 30 lu son yaşımAma kutlamaya devam Zaten yıllardır 40 yaşındayım diyorumMinikten 1 küçük :) olsun sonucta her dogum gunu bizi nihai hedefe götürüyor hiç hoş değil bence
Kesin yaparEnişte bi jest yapar belki
Geçen yıl annemn ısrarı üzerine yemeğe çıkardı bu yıl onu da yapmazEnişte bi jest yapar belki
Oooo daha ne olsunGeçen yıl annemn ısrarı üzerine yemeğe çıkardı bu yıl onu da yapmaz
Nasıl da biliyorKesin yapar