- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Amin ahretligim .Biraz acildim ya hamd olsunAllah kabul etsin ahretligim Ben de yazamıyorum dinleniyorsundur diye,aklım sende kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ahretligim .Biraz acildim ya hamd olsunAllah kabul etsin ahretligim Ben de yazamıyorum dinleniyorsundur diye,aklım sende kaldı
Aynen diş çıkabilmek için damağı yarınca o acıyor zaten. Diş acımıyor yoksaZaten gömülü benim dış değil etini acıtıyor ara ara
Keşbiş olsun cnm neyin vardı :)Amin ahretligim .Biraz acildim ya hamd olsun
Bende cokkk özledimmmEn sevdiğim ama karı çok özledim çok
Ama bendeee mart 18Mart doğumluyum zaten ,onun da etkisi olabilir
Alma canım:)
Bu kesin çözüm ama evva. Gülmekten meftaEki Görüntüle 2677675 ben doktorumu buldum şiddetle tavsiye ederim
Canım nasılsınAmin ahretligim .Biraz acildim ya hamd olsun
Gideceğim varsa artık gitmemEki Görüntüle 2677675 ben doktorumu buldum şiddetle tavsiye ederim
Karnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı naptiKeşbiş olsun cnm neyin vardı :)
Toplu alıcaz ya bizede böylesi yakışırBu kesin çözüm ama evva. Gülmekten mefta
İyiyim kuzum sen nasılsınCanım nasılsın
İshal var mi?Karnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı napti
İyiyim canım çok şükürİyiyim kuzum sen nasılsın
Eki Görüntüle 2677675 ben doktorumu buldum şiddetle tavsiye ederim
Evet canım ondan olmuşturKarnım mi midem mi desem biraz ağrım vardı canım ,akşam banyo yapmıştım cam açık uyumuşum öyle o mu yaptı napti
Ama ablacım olmaz ki sen öndenGideceğim varsa artık gitmem
sabah gittim sadece uyandığımda bir kereİshal var mi?
Serin oluyor iki gündür geceleri canım.Evet canım ondan olmuştur
Dişim ağrımıyor kiAma ablacım olmaz ki sen önden
Kız kardeşim de 18 MartBende cokkk özledimmm
Ama bendeee mart 18