• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Cikmiyor diye mi?🤪🤪🤪
Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyor 😂 agzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum :D

Cok sukur atlattim sanki :) seni goremiyoruz pek. Kisliklar senk bizden caldi. Hayin kisliklarrr :63: cengiz kurtogluna bagladim :KK70:
İyi canım çok şükür:60:
Gündüz pek kimse olmuyor:)Gecede öyle bu sıra:)Buralarda oluyorum ama öyle uzun uzun yazacak zamanım olmuyor:)

İyi canım çok şükür:KK60:
Gündüz pek kimse olmuyor:)Gecede öyle bu sıra:)Buralarda oluyorum ama öyle uzun uzun yazacak zamanım olmuyor:)
Bizi unutma :) bak biz gencler kanimiz hizli bizi zapdeden lazim 😂

Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyor 😂 agzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum :KK70:
Yeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum :KK17:

Yeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum :KK17:
Aboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyor 😂
Gözüm üstünüzde:KK70:
Piki :KK17:
Inşallah hepsi birden gidecek yakında 🤗
Burda bir mesaj mi vermek istedin acaba :D

Aboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyor 😂

Piki :KK17:

Burda bir mesaj mi vermek istedin acaba :KK70:
Zaten gömülü benim dış değil etini acıtıyor ara ara

Back