En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Cikmiyor diye mi?
Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyor agzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum

Cok sukur atlattim sanki :) seni goremiyoruz pek. Kisliklar senk bizden caldi. Hayin kisliklarrr cengiz kurtogluna bagladim
İyi canım çok şükür
Gündüz pek kimse olmuyor:)Gecede öyle bu sıra:)Buralarda oluyorum ama öyle uzun uzun yazacak zamanım olmuyor:)

İyi canım çok şükür
Gündüz pek kimse olmuyor:)Gecede öyle bu sıra:)Buralarda oluyorum ama öyle uzun uzun yazacak zamanım olmuyor:)
Bizi unutma :) bak biz gencler kanimiz hizli bizi zapdeden lazim

Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyor agzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum
Yeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum

Yeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum
Aboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyor
Gözüm üstünüzde
Piki
Inşallah hepsi birden gidecek yakında
Burda bir mesaj mi vermek istedin acaba

Aboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyor

Piki

Burda bir mesaj mi vermek istedin acaba
Zaten gömülü benim dış değil etini acıtıyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…