Niye 20lik disim ama bir sor onceO kadar değerli bir şeyi feda etmene gerek yok,rica ederiz,seni ağırlar Nevreste
Canım bugün nasılsınNiye 20lik disim ama bir sor once
Ya da ameliyatla çıkardılarNiye 20lik disim ama bir sor once
Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyorCikmiyor diye mi?
Bu diş işleri çok fena çok:/Yok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyoragzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum
Cok sukur atlattim sanki :) seni goremiyoruz pek. Kisliklar senk bizden caldi. Hayin kisliklarrrCanım bugün nasılsın
İyi canım çok şükürCok sukur atlattim sanki :) seni goremiyoruz pek. Kisliklar senk bizden caldi. Hayin kisliklarrrcengiz kurtogluna bagladim
Valla insanin neresi aciyorsa cani orasiymis ben onu bilirim. Koronadan once mide agrisi vardi. Korona gelince onu unuttum gittiBu diş işleri çok fena çok:/
Bizi unutma :) bak biz gencler kanimiz hizli bizi zapdeden lazimİyi canım çok şükür
Gündüz pek kimse olmuyor:)Gecede öyle bu sıra:)Buralarda oluyorum ama öyle uzun uzun yazacak zamanım olmuyor:)
Yeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorumYok beni bezdirmis de o yuzden. 1 ay cikiyor. Damagim yariliyor aci cekiyom. Sonra duruyor bi 3 4 ay. Sonra bakiyom yine cikiyoragzimda yer yoktu zaten birde 20lik dise yer bulmaya calisiyorum
Gözüm üstünüzdeBizi unutma :) bak biz gencler kanimiz hizli bizi zapdeden lazim
Inşallah hepsi birden gidecek yakındaValla insanin neresi aciyorsa cani orasiymis ben onu bilirim. Koronadan once mide agrisi vardi. Korona gelince onu unuttum gitti
Benimkiler 15 yıldır bekliyorYeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum
Bu gidişle bende öyle olucam ablaBenimkiler 15 yıldır bekliyor
Beni örnek alma:)Bu gidişle bende öyle olucam abla
Almak zorundaymışım gibi hissediyorumBeni örnek alma:)
Aboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyorYeminle aynı ben benim iki tane çıktı ikiside 2 3 ay pusuya yatıp sonra hücum yapıyorlar ama ben çekiştirmiyorum inatla çünkü korkuyorum
PikiGözüm üstünüzde
Burda bir mesaj mi vermek istedin acabaInşallah hepsi birden gidecek yakında
Zaten gömülü benim dış değil etini acıtıyor ara araAboo 20lik disin koku cok derin oluyormus. Cekimi ameliyatla oluyor bildigin. Anlamadigim adi 20lik yasimiz 30 oldu hala cikmaya calisiyor
Piki
Burda bir mesaj mi vermek istedin acaba
Alma canım:)Almak zorundaymışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?