- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Vallaaa canim bende hiccc sikayet etmem kar yağsın yagmur yağsın ohhhh misgibiii toprak kokusuBen kış kadınıyım kış olsun hep hiç şikayet etmem
YaaaBen dee
Bu kış bizim için zor geçecek evlere kapanacağız,kimse ile görüşemiyeceğizEvet hep öyle olur zaten abla allah affetsin
En sevdiğim ama karı çok özledim çokVallaaa canim bende hiccc sikayet etmem kar yağsın yagmur yağsın ohhhh misgibiii toprak kokusu
Mart doğumluyum zaten ,onun da etkisi olabilir
Bu sene sonuna varacak miyiz ondan bile şüpheliyim.tovbeler olsunBu kış bizim için zor geçecek evlere kapanacağız,kimse ile görüşemiyeceğiz
Ondan hava geç soğusun ben üzülüyorum
Haklısın ablaBu kış bizim için zor geçecek evlere kapanacağız,kimse ile görüşemiyeceğiz
Ondan hava geç soğusun ben üzülüyorum
Allah korusunBu sene sonuna varacak miyiz ondan bile şüpheliyim.tovbeler olsun
Bu kış başka bir kışHaklısın abla
Bende mayıs etkisi yok benim tepkisi varMart doğumluyum zaten ,onun da etkisi olabilir
Allah sonumuzu hayretsin canımAllah korusun
Ikisi de MBende mayıs etkisi yok benim tepkisi var
Amin canım:/Allah sonumuzu hayretsin canım
Hayırlısı olsun herşey için sağlık olsun yeterki abla yoksa biz insanlar elimizdekinin kıymetini yeterince bilmiyoruz malesefBu kış başka bir kış
Ben fena kiskaniyorum. 20lik disimi verirdim bir gece orda uyuyabilmek icinSen de sağol canımNe kadar şanslı kışlıklar En güzel yerdeler
İnşaallah bir mucize olurHayırlısı olsun herşey için sağlık olsun yeterki abla yoksa biz insanlar elimizdekinin kıymetini yeterince bilmiyoruz malesef
O kadar değerli bir şeyi feda etmene gerek yok,rica ederiz,seni ağırlar NevresteBen fena kiskaniyorum. 20lik disimi verirdim bir gece orda uyuyabilmek icin
İnşallahİnşaallah bir mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?