- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
İnanır misin bende bugun az önce içtim mideme iyi gelir belki diyeBenim için de iç hatta Bu saat oldu kahve içmedim ben de ,rekor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanır misin bende bugun az önce içtim mideme iyi gelir belki diyeBenim için de iç hatta Bu saat oldu kahve içmedim ben de ,rekor
Aynı mi hala ya?:/İnanır misin bende bugun az önce içtim mideme iyi gelir belki diye
Ortalık biraz sakinlessin,inşallah ilk iş organizasyon yapalımAyyyy çokk heycanlandim
Ay bir tuhaf ya ağrıyor desem değil bulanıyor desem değil .Aynı mi hala ya?:/
İnşallah canimyaaa cokkk sevinirimOrtalık biraz sakinlessin,inşallah ilk iş organizasyon yapalım
Ben de isterim canım,inşallahİnşallah canimyaaa cokkk sevinirim
Geldim bebişim
Allah kabul etsin ahretligim Ben de yazamıyorum dinleniyorsundur diye,aklım sende kaldıAy bir tuhaf ya ağrıyor desem değil bulanıyor desem değil .
Ama kahveyi içtim biraz kalktım akşam ile yatsı arası okunacak dualarım vardı onları okudum şimdi yine uzandım öyle ☺
Hoşgeldin kuzumGeldim bebişim
Hoş bulduk nasılsın canım nemden öldükHoşgeldin kuzum
HosbuldummHoşgeldin
İyi canım şükür, az kaldi Eylul'eHoş bulduk nasılsın canım nemden öldük
Hosbuldumm
Bizim hava serinledi hatta akşamları üşüyoruz:)Hoş bulduk nasılsın canım nemden öldük
Şeyyyy bizim burasi esiyooo ama gece üsüyoruz heleeeeHoş bulduk nasılsın canım nemden öldük
Aynen öyleŞeyyyy bizim burasi esiyooo ama gece üsüyoruz heleeee
Ama ben yazdim aynisiniBizim hava serinledi hatta akşamları üşüyoruz:)
Şeyyyy bizim burasi esiyooo ama gece üsüyoruz heleeee
KiskanmadimAynen öyle
Sıcağı sevmem en sıcak yerdeyimİyi canım şükür, az kaldi Eylul'e
HiçmiiiiKiskanmadim