En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Domatesin sohbeti iyi diyolla
Birkaç saat önce sohbet etmiş olabiliriz
Ya Allah'ın lütfuna bakıp şükrediyorum ne güzel şeyler yaratmış:)Her hali ayrı güzel:)

Birkaç saat önce sohbet etmiş olabiliriz
Ya Allah'ın lütfuna bakıp şükrediyorum ne güzel şeyler yaratmış:)Her hali ayrı güzel:)
Ben onları çiçeklerle yapıyorum Annem menekşe ve kaktüs açmıyor diyordu,nasıl.ikna ettiysem ikisi de acti

Ben onları çiçeklerle yapıyorum Annem menekşe ve kaktüs açmıyor diyordu,nasıl.ikna ettiysem ikisi de acti
Aaaaa nasıl yaptın söylesene benimkilerin bazıları bu sıra küstü

Güzel hanımlar merhabaaaa
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Etiket yapmışsın teşekkür ederimm giremedim bugün pek siteye.
Sıcaklarda yapılması gereken işleri kafamda sıralıyor ama bir türlü kalkıp başlamıyorum modum düşük bu aralar. Enerji lazım bana

Ay ben de konuşurdum ççiçeklerimle ama yolculukta onları da götürünce küstüler bize yarısını kayınvalidelere yarısını annemlere bıraktık bomboş döndük evde bi tane bitki yok şu an

Zaman geçiyor yarın hemen başlaman lazımNeler yapacaksın
Ya rutin temizliği yapmam gerekiyordu çok üşendim kaldı öyle. Bi de burada çok tozlu esinti oluyor evin içi siyah küçük taneciklerle doluyor bezle sil bak bildiğin çamur oluyor bez anlatamam çok sinir bozucu sil süpür bu sıcakta zahmet çek arkanı dön yerler siyah

Temizliği boşver kış hazırlığı yapmıyor musun Temizlik yapılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…