Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim,sen nasılsın?Hoş buldummm nasılsın
Benimkiler açıyordu.Ama aşağıya inince 2 gün unutup sıcakta kapalı bıraktık bozuldular,küstüler :)Hava serinlesin toparlayacaklar inanıyorum:)Kesin dene,asla açmıyorlardı,ben ele alınca maşallah costular
Tek çiçekleri eksikti bizdekilerin,onlar da var artık:)Toparlarlar canımBenimkiler açıyordu.Ama aşağıya inince 2 gün unutup sıcakta kapalı bıraktık bozuldular,küstüler :)Hava serinlesin toparlayacaklar inanıyorum:)
Efendim yavrum
Avatarın çok ürkütücü olmuşEfendim yavrum
Gazozumu kaybettim,hükümsüzdürEfendim yavrum
Sen kış hazırlığına gönül verenlerdensin sağlıkla huzurla kış gelince yemek nasip olsun inşallah sevdiklerinleTemizliği boşver kış hazırlığı yapmıyor musun Temizlik yapılır:)
Iyi Allaha şükür kendi halimde takılıyorum evdeİyiyim,sen nasılsın?
Bu resimden sonra ondan su bile icememHAbibte yenisini versin
Allah daha iyi etsinIyi Allaha şükür kendi halimde takılıyorum evde
Cümlemizi inşallahAllah daha iyi etsin
Ohhh ne güzel annen yapıyorsa senin yapmana gerek bile yok canım:)Sen kış hazırlığına gönül verenlerdensin sağlıkla huzurla kış gelince yemek nasip olsun inşallah sevdiklerinle
Annem erişte, pekmez, tarhana, yaprak, turşu, acuka(acılı domates biber sos) veriyor bana sağ olsun. Kuru pek sevmiyoruzu biz eşimle o yüzden almıyoruz yoksa annem kabak patlıcan biber falan da kurutur. Yani kışlık hazırlığı bende yok, meyve kurutmak var aklımda ama disardaki tozdan cekiniyorum belki fırında kuruturum
Amin,insallahCümlemizi inşallah
Uzaklaşalım mıBu resimden sonra ondan su bile icemem
Sessizce ,evetUzaklaşalım mı
Yaa sende olmazsan
Yaa sende olmazsan