• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Kesin dene,asla açmıyorlardı,ben ele alınca maşallah costular :sus:
Benimkiler açıyordu.Ama aşağıya inince 2 gün unutup sıcakta kapalı bıraktık bozuldular,küstüler :)Hava serinlesin toparlayacaklar inanıyorum:)

Benimkiler açıyordu.Ama aşağıya inince 2 gün unutup sıcakta kapalı bıraktık bozuldular,küstüler :)Hava serinlesin toparlayacaklar inanıyorum:)
Tek çiçekleri eksikti bizdekilerin,onlar da var artık:)Toparlarlar canım

Temizliği boşver kış hazırlığı yapmıyor musun :KK45:Temizlik yapılır:)
Sen kış hazırlığına gönül verenlerdensin sağlıkla huzurla kış gelince yemek nasip olsun inşallah sevdiklerinle :KK68:
Annem erişte, pekmez, tarhana, yaprak, turşu, acuka(acılı domates biber sos) veriyor bana sağ olsun. Kuru pek sevmiyoruzu biz eşimle o yüzden almıyoruz yoksa annem kabak patlıcan biber falan da kurutur. Yani kışlık hazırlığı bende yok, meyve kurutmak var aklımda ama disardaki tozdan cekiniyorum belki fırında kuruturum

Sen kış hazırlığına gönül verenlerdensin sağlıkla huzurla kış gelince yemek nasip olsun inşallah sevdiklerinle :KK68:
Annem erişte, pekmez, tarhana, yaprak, turşu, acuka(acılı domates biber sos) veriyor bana sağ olsun. Kuru pek sevmiyoruzu biz eşimle o yüzden almıyoruz yoksa annem kabak patlıcan biber falan da kurutur. Yani kışlık hazırlığı bende yok, meyve kurutmak var aklımda ama disardaki tozdan cekiniyorum belki fırında kuruturum
Ohhh ne güzel annen yapıyorsa senin yapmana gerek bile yok canım:KK200::KK68::)
Benim öyle bir imkanım hiç olmadı hep kendim yaptım:)
Öyle olunca iş başa düşüyor:)
Toz varsa zor canım:/

Back