- 24 Eylül 2018
- 98.720
- 295.304
- 698
Katılıyorum, bence de gibi bir şey canım:)Şeyyyy yes i anliyorum gerisini degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum, bence de gibi bir şey canım:)Şeyyyy yes i anliyorum gerisini degil
Bunun bir adım sonrası tecrit orda da buluşuruzYerin kulağı var dedikleri bu olsa gerek
Ama onlar benimle henüz konuşmuyor o zaman sıkıntı büyükmüşBunun bir adım sonrası tecrit orda da buluşuruz
Ooow,yakındır yakınAma onlar benimle henüz konuşmuyor o zaman sıkıntı büyükmüş
Kurularımla sohbete başlaya bilirimOoow,yakındır yakın
Domatesin sohbeti iyi diyollaKurularımla sohbete başlaya bilirim
Bu sıra kafayı onlarla bozdum
Birkaç saat önce sohbet etmiş olabilirizDomatesin sohbeti iyi diyolla
Ben onları çiçeklerle yapıyorum Annem menekşe ve kaktüs açmıyor diyordu,nasıl.ikna ettiysem ikisi de actiBirkaç saat önce sohbet etmiş olabiliriz
Ya Allah'ın lütfuna bakıp şükrediyorum ne güzel şeyler yaratmış:)Her hali ayrı güzel:)
Aaaaa nasıl yaptın söylesene benimkilerin bazıları bu sıra küstüBen onları çiçeklerle yapıyorum Annem menekşe ve kaktüs açmıyor diyordu,nasıl.ikna ettiysem ikisi de acti
Gaza getirdim,hadi hadi,yapabilirsin falan dedim,biraz sesli konuşmuş olabilirim Deli bu kesin deyip açtılar gibi geliyorAaaaa nasıl yaptın söylesene benimkilerin bazıları bu sıra küstü
Zaman geçiyor yarın hemen başlaman lazımNeler yapacaksınGüzel hanımlar merhabaaaa
Jenna16 Etiket yapmışsın teşekkür ederimm giremedim bugün pek siteye.
Sıcaklarda yapılması gereken işleri kafamda sıralıyor ama bir türlü kalkıp başlamıyorum modum düşük bu aralar. Enerji lazım bana
Rica ederim ,hosgeldin ,merhabaGüzel hanımlar merhabaaaa
Jenna16 Etiket yapmışsın teşekkür ederimm giremedim bugün pek siteye.
Sıcaklarda yapılması gereken işleri kafamda sıralıyor ama bir türlü kalkıp başlamıyorum modum düşük bu aralar. Enerji lazım bana
Ya rutin temizliği yapmam gerekiyordu çok üşendim kaldı öyle. Bi de burada çok tozlu esinti oluyor evin içi siyah küçük taneciklerle doluyor bezle sil bak bildiğin çamur oluyor bez anlatamam çok sinir bozucu sil süpür bu sıcakta zahmet çek arkanı dön yerler siyahZaman geçiyor yarın hemen başlaman lazımNeler yapacaksın
Tamam bunu deneyeceğimGaza getirdim,hadi hadi,yapabilirsin falan dedim,biraz sesli konuşmuş olabilirim Deli bu kesin deyip açtılar gibi geliyor
Kesin dene,asla açmıyorlardı,ben ele alınca maşallah costularTamam bunu deneyeceğim
Hoş buldummm nasılsınRica ederim ,hosgeldin ,merhaba
Temizliği boşver kış hazırlığı yapmıyor musun Temizlik yapılır:)Ya rutin temizliği yapmam gerekiyordu çok üşendim kaldı öyle. Bi de burada çok tozlu esinti oluyor evin içi siyah küçük taneciklerle doluyor bezle sil bak bildiğin çamur oluyor bez anlatamam çok sinir bozucu sil süpür bu sıcakta zahmet çek arkanı dön yerler siyah