• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ohhh ne güzel annen yapıyorsa senin yapmana gerek bile yok canım:KK200::KK68::)
Benim öyle bir imkanım hiç olmadı hep kendim yaptım:)
Öyle olunca iş başa düşüyor:)
Toz varsa zor canım:/
Olsun kendin yapmanın da tadı zevki başkadır arada turşu denemeleri yapıyorum ben de güzel oluyor :KK68: fırında kurutmayı denerim olmazsa araştırayım da biraz. Allah kolaylık versin sana yorucu da oluyor bi taraftan :KK200:

Olsun kendin yapmanın da tadı zevki başkadır arada turşu denemeleri yapıyorum ben de güzel oluyor :KK68: fırında kurutmayı denerim olmazsa araştırayım da biraz. Allah kolaylık versin sana yorucu da oluyor bi taraftan :KK200:
Sağol canım benim:60:
Evet biraz yorucu oluyor:)

Iyiyim canım benim eşim işten geldi yemek çay falan anca işim bitti :temizlik: sen nasılsın diyecem ama ponçiksin biliyorum :KK37:
Benim neden bitmedi :temizlik: çünkü başlamadım bile anca :ukala:işleri listeledim kafamda bi baktım akşam olmuş yarına artık :KK30:

Senin tarif yarın geliyor mu🤩
Ön hazırlık tamam nevo malzemeler okey yarın yapmayayım diyorum komşu ile anlaştık eşim ocakta yemek istedi onu yapacağız birlikte şimdi araya sıkıştırmış olacağım rahat rahat yapayim diyorum 😂

Ama sana yapacağım diye anlattığım kısım tamamdır yani 😌

Yarın et güveç ve Ocak kozartmasi yapacağız komşu ile :KK53:

Back