- 24 Eylül 2018
- 98.743
- 295.351
- 698
Vallahi annem de böyleCan çıkar huy çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi annem de böyleCan çıkar huy çıkmaz
Niye ki ben seviyoreeeeAğzın çikolata yesin ahretligim,malum bal sevmiyiruz
Sağol kuzucum benimGecmis olsun canım
Sen de sağol canımSağol kuzucum benim
Gitmezsen seni sevmeyiz diyelim Nevreste ne diyorsun bu işe :) saglik ihmale gelmez sen burda hepimizin ablasisin. Senden kucukde olsak buyukde sen ablasin. Ablalar doktora gider ōrnek olurlar :)Bizi seviyorsa gider mi diyelim? :)
Şu süreçte imkansızBizi seviyorsa gider mi diyelim? :)
Offff sorma canim bende goturmedim evdeki ilaçlarla idare ediyorum.iyi gibi simdiSağol canım valla sağlık ocağına gittim ama nasıl tedirginlikle .
Önceki taştı o daha fena idi evet ,şimdi kummus .amin kuzum inşallah, sağolasinÇok şükür balim ben küçükken taş dusurmustum ah nasıl fena bı ağrı sanciydi . insallah dahada iyi olursun kuzum benim
Virus azalsın da baskı kuralım birazGitmezsen seni sevmeyiz diyelim Nevreste ne diyorsun bu işe :) saglik ihmale gelmez sen burda hepimizin ablasisin. Senden kucukde olsak buyukde sen ablasin. Ablalar doktora gider ōrnek olurlar :)
Haklısın canım ama şu dönemde çok zor canım:/Gitmezsen seni sevmeyiz diyelim Nevreste ne diyorsun bu işe :) saglik ihmale gelmez sen burda hepimizin ablasisin. Senden kucukde olsak buyukde sen ablasin. Ablalar doktora gider ōrnek olurlar :)
Azalınca canım,şimdi zaten gitmeŞu süreçte imkansız
Biz adam olmayız:)Bugün bende kendim için söyledim bunu 32 yaşına geldin hala herkesi kendin gibi görmede israrcisin kukrim huy çıkmıyormus dedim bütün bunları kendi kendime dedim
Allah şifa versin canimOffff sorma canim bende goturmedim evdeki ilaçlarla idare ediyorum.iyi gibi simdi
Tamam o zaman uzun süre hastanelere gideceğim çünkü dertlerim sıralanıyorAzalınca canım,şimdi zaten gitme
Yok yok,sevmiyorsunNiye ki ben seviyoreeee
Yok yok iflah olmayız bu konudaBiz adam olmayız:)
Üzerine arttirmak yok ama. Baskasi olsa karismayiz bizene sen baskasinHaklısın canım ama şu dönemde çok zor canım:/
Neyse çokta fena sayılmayızYok yok iflah olmayız bu konuda
Güleriz ağlanacak halimize ben de gitmeliyim aslındaTamam o zaman uzun süre hastanelere gideceğim çünkü dertlerim sıralanıyor
Allah üzerine afiyet,sağlık versin canimmTamam o zaman uzun süre hastanelere gideceğim çünkü dertlerim sıralanıyor