Bende öyle canım 1 -1.5 yılda o civarda kilo aldım:)Valla şu an rekor kilomdayım ve 2 yılda net 10 kilo aldım yani. Allah nasip ederse çocuk düşündüğümüzde bana çok zararı olacak bu kiloların o yüzden vermem gerek
Yok nevo bu eltimin çocuklarına böyle değil uzaktan görsun onları sarı papatyam diye severTamam tamam haklısın:)Ama herkes farklı oluyor.Kimisi sevgisini farklı gösteriyor yada gösteremiyor.Benim kvde öyledir ama kendi kızının çocuklarınada öyle:)Yapısı öyle:)
Nolmus
Bir tane sarı çocuk doğuramamışsınYok nevo bu eltimin çocuklarına böyle değil uzaktan görsun onları sarı papatyam diye severbenimkiler sarı degil ondan zaarrr
Ana kara baba kara ortanca az beyazca ama yetmiyorBir tane sarı çocuk doğuramamışsın
Sağol canım:)Jenna16 geçmiş olsun canım benım
Bir tane daha mı yapsan belki sarı olurAna kara baba kara ortanca az beyazca ama yetmiyor
Bi gün sarıya boya çocukları bakalım ne olacakYok nevo bu eltimin çocuklarına böyle değil uzaktan görsun onları sarı papatyam diye severbenimkiler sarı degil ondan zaarrr
Eşim söyleyip duruyor zaten süs ağzından yel alsınBir tane daha mı yapsan belki sarı olur
Sağol canım, ben ameliyatımı oldum,iyileştim şükürJenna16 geçmiş olsun ne ameliyatı ciddi bi şey değildir inşallah
Nevreste maaşallah az daha eşelesek başka şehirler de çıkar belki kültür zenginliği işte hepsi
@HAbibte kız madem sen de düşünüyorsun Urfa o zaman burayı organize et gelmek isteyenleri topla gelirken gazozlarını da getir. Gidelim sıra gecesine çiğköfte den yanıp soğuk bi şeyler istediklerindesonraaa
Bi gün sarıya boya çocukları bakalım ne olacak
Kızda büyüdüEşim söyleyip duruyor zaten süs ağzından yel alsın
Mutfakla da içli dışlı olunca vermesi çok zor oluyor bendeBende öyle canım 1 -1.5 yılda o civarda kilo aldım:)
Aynen gebeliğe etkiis çok oluyor.Biraz versen iyi olur:)
Senin kizlar bir çift bebeye bakar he ...onlar da iki tane ya iki oğlan daha gelse diyorum haniKızda büyüdüBacısı olsa fena olmaz
Yaa bak bilmiyordum geçmiş olsun şimdi iyiysen çok sevindimSağol canım, ben ameliyatımı oldum,iyileştim şükür
Haberim yokBende jenna nin mesajlara bakıyordum ne ameliyatı diye
Prolaktin hormonu sorunu benimde vardı.Geçer inşaallah:)Sen 3-4 kiloda olsa kilo vermeye çalışMutfakla da içli dışlı olunca vermesi çok zor oluyor bende
Bakalım süt hormonu sorunu çıktı önce onu halledip, kilo verip inşallah sağlıklı bir evlat sahibi olurum Allah nasip ederse
Sağol canım, çok ameliyat oldum bir dönem,en son Nisan ayında oldum. Inşallah son olurYaa bak bilmiyordum geçmiş olsun şimdi iyiysen çok sevindim
Benim yaşım ile senin yaşın bir miSenin kizlar bir çift bebeye bakar he ...onlar da iki tane ya iki oğlan daha gelse diyorum hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?