- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Utanması gereken diğer taraf ama neyse :)En azından gerçek yüzünü görmüş oldun,o da guzelboşver kendi degişsin :) geri almadim. utanirim öle şeylerden ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utanması gereken diğer taraf ama neyse :)En azından gerçek yüzünü görmüş oldun,o da guzelboşver kendi degişsin :) geri almadim. utanirim öle şeylerden ya
Aynen,sallaboşver yaa.. hiç üzülmeyeyim degiştirsin kendi bilir :)
kapalısın galiba bende öleyim vala içimden gelir öle şeyler hediye almayı..Benim gibi dadlı dilli güler yüzlü hatun varken
Bu elit kişiliğinden hepBenim çerçevem geniş olduğu için sebzeli düşünmüştüm
Kara murat benimmmmbende deeerrrrmişim
Dur çakacam suratımaBir de sevmiyorum diyordun
Kara murat benimmmm
Yok ,çakma,barıştık ya en sonDur çakacam suratıma
Bu elit kişiliğinden hep
geçmiş olsun ablacim.
geçmiş olsun canım
Nevreste çok geçmiş olsun, şimdi gördüm deprem olmuş
Çok sağolunÇok çok geçmiş oolsun, Rabbim tekrarından korusun
Hediyenin degistirilmesine neden bukadar tepki verdinki ben bana alinan hediyeyi begenmezsem degisirim baskasina aldigim hediyeyede degisim katti koyarım sonucta senin zevkinle benim zevkim uyacak diye bisey yok bunda alinacak nevar :)ya hediye alirken seçimi çok zor oluyor içinden geliyorsun aliyorsun karşı tarafin fikiri başka .uyum olmayabiliyor. bu hediyeyi seçerken ben içimden seçtim öle aldim karşı taraf beğenmediyse ne yapabilirsin.. bi arkadaşa ev hediyesi alirsin ama arkadaş beğenmediği söylemez.. başkasina götürür hediyeyi. öle bi durum.. böle vaka çok..
ben karari kendine birakiyorumHediyenin degistirilmesine neden bukadar tepki verdinki ben bana alinan hediyeyi begenmezsem degisirim baskasina aldigim hediyeyede degisim katti koyarım sonucta senin zevkinle benim zevkim uyacak diye bisey yok bunda alinacak nevar :)
Normal yani cok garip bir durum degil artik sen bilirsinben karari kendine birakiyorum
Etiketledigin için çok teşekkür ederim canım ❤❤❤❤
Patatesten kabaktan da olur belki ondan seyetmistir müdavimleri olduğu kadar fazla asciligi olmayan takipçilerimiz de varşeyyyy bisey sorabilirmiyim kıymalı köfte nasil oluyo köfte kıymadan olmuyukiii kafamda deli sorular
Patatesten kabaktan da olur belki ondan seyetmistir müdavimleri olduğu kadar fazla asciligi olmayan takipçilerimiz de var
Kanalımıza abone olmayı unutmayın