En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Alışkın değilsin canım:)Yani yeni yeni yapıyorsun:)Zamanla sanada basit gelecek:)
Valla hiç basit değildi iç bacaklarım hala açıyor eğilip kalkmaktan

Tamam sunumu konuşalım:)
Annenin bakır tabağı sende mi
evet bende ama o benim hiç aklıma gelmedi annem senin olsun dedi
benim düşme ihtimali yok klozet var bizde tek malesef
20 kilo salca nedir ben on kilo domates konservesi yaptim kolumu bacagimi mutfakta biraktim oyle ciktim sizde nasil bir bünye var Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
3 kasa almisstik iki kasasını yaptık ama komşular elekten geçirmeye yardım etti yoksa iki gün kendime gelemezdim

Salçayı kaynatıp birde makarna suzgusunden geçirdik

Kimse canını üzmüyor burda makina da geçiyorlar ben az diye çağırmaya utandım

Dahliadivin birde şöyle bir durum var mesela iki kasa domatesten güneş salçası yapsan 2-3 kilo civari salça çıkar sanırım tahmin ediyorum

Ekşi salça uapiyorlar burda o daha fazla cikior aynı uğraş veriyorsun ama teknik farklı

Benim yaptığım tatlı salça yiyen ketçap sanıyor burda gördüm bende

Tuzu az bir salça ve sulu oldugu için çok şişe oluyor yani

Valla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)

Valla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)
Evet öyle canım benim yaptığım yıkayıp doğrayıp kaynatiyorsun

Kaynattigin copunden arinsin diye eze eze makarna suzgusunden geçiriyorsun metal olandan :)

Sonra tekrar kaynatiyorsun ve onları şişelere dolduruyorsun

Öğlen 3 de geldi domates biz gece 1 de eve girdik

Gunaydiinn :) dun sabah binada iki eve girmisler ogleden sonra adamlar polise gidince iki eve daha girmisler utanma arlanma korku denen bisey yok ogun olarak geliyor hirsizlar şoktayim
allah korusun
bize giren hırsız yakalandı da noldu,parmak izine rağmen ben girmedim dedi.1 sene yattı 20 bin yanına kar kaldı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…