- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.549
- 698
Dün olaylı bir şekilde salça yaptım 20 kilo çıktıSesin çıkmıyor nerelerdesin diye etiketledim oysa
Neyse nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Hiç yaniyeni gelin gibi ne nazlanıyosunuz bee
ben direk dalıp çıkıyorum ne etiketi
Aynen buranın müdavini sizsinizyeni gelin gibi ne nazlanıyosunuz bee
Evet aynen öyle şöyle teli alıp bir saat oynasam takılırım da yokSeni bir yerde görmüyorum arada profillere takılıyorsun:)
Neyse tarifini yap o zaman daha sık gelirsin:)Evet aynen öyle şöyle teli alıp bir saat oynasam takılırım da yok
Hayırlı akşamlar abla yaptım tarifimi hem paketim bitmişti hemde bugün kötü şeyler oldu sitemizde kovit 19 şüphesiyle bir aileyi götürdüler apar topar çıktık boş evimiz vardı şimdi ordayız hala şoktayım henüz karantina haberi gelmedi ama çok üzgünüm
Seni en çok ben etiket ediyorumyeni gelin gibi ne nazlanıyosunuz bee
Bir ara detay konuşalımNeyse tarifini yap o zaman daha sık gelirsin:)
Allah kolaylık versin sağlıkla yemek nasip olsun inşallahDün olaylı bir şekilde salça yaptım 20 kilo çıktıbugün rvdeim
Yarın da biber alıp biber le karışık yapacağım
Bugün tüm ot aradım durdum bulamadım
Yarın gelecek dedi tüm aktarlar
Eşim varken kışlık işleri hallediyorim sık sık giremedim bu ara
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmazHayırlı akşamlar abla yaptım tarifimi hem paketim bitmişti hemde bugün kötü şeyler oldu sitemizde kovit 19 şüphesiyle bir aileyi götürdüler apar topar çıktık boş evimiz vardı şimdi ordayız hala şoktayım henüz karantina haberi gelmedi ama çok üzgünüm
İyi gecelerİyi geceler herkese
Tamam sunumu konuşalım:)Bir ara detay konuşalım
Patlıcan oturtmaya mum dikmiş götürüyordu r kesin
Keyfi yerindePatlıcan oturtmaya mum dikmiş götürüyordu r kesin
Çok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınızHayırlı akşamlar abla yaptım tarifimi hem paketim bitmişti hemde bugün kötü şeyler oldu sitemizde kovit 19 şüphesiyle bir aileyi götürdüler apar topar çıktık boş evimiz vardı şimdi ordayız hala şoktayım henüz karantina haberi gelmedi ama çok üzgünüm
ben bi kere düşürdüm teli wc yeArtık eşim soyleniyor telsiz gir WC ye diyor
Evet bizim binada da var:/Çok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?