En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Sesin çıkmıyor nerelerdesin diye etiketledim oysa
Neyse nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Dün olaylı bir şekilde salça yaptım 20 kilo çıktı bugün rvdeim

Yarın da biber alıp biber le karışık yapacağım

Bugün tüm ot aradım durdum bulamadım

Yarın gelecek dedi tüm aktarlar

Eşim varken kışlık işleri hallediyorim sık sık giremedim bu ara

Evva canım ne yaptın tarifini hazırladın mı
Hayırlı akşamlar abla yaptım tarifimi hem paketim bitmişti hemde bugün kötü şeyler oldu sitemizde kovit 19 şüphesiyle bir aileyi götürdüler apar topar çıktık boş evimiz vardı şimdi ordayız hala şoktayım henüz karantina haberi gelmedi ama çok üzgünüm

Allah kolaylık versin sağlıkla yemek nasip olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmaz

Çok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınız

Artık eşim soyleniyor telsiz gir WC ye diyor
ben bi kere düşürdüm teli wc ye
sevgiliyiz yine m.ö.
eşim bana tel almış rahatça konuşalım diye.oturma odasında tv izlerken bizim televizyon titremeye başlıyo,bütün gözler abimde.bi tek onda tel var :) ama bilmiyolar bende de var
bakıyo bakıyo alla allaaa tel de çalmıyo ama diyo.ben pırrrr wc ye
neyse o gün nasıl olduyda pat telefon delikte
kimseye söyleyemem,elimi soktum aldım
sonra da lavaboda bura bura yıkadım
ekran mekran gitti tabi.
hemen güneşe koydum,içini açtım akşamüstü çalıştı.şimdiki teller nerdeeeee banyoda buhardan bile bozuluyo

Çok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınız
Evet bizim binada da var:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…