- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Babamda oyle olmustu, hatta hastaneye yatiyodu sabah kan alininca yuksek ciktigindan eve gonderiyolardi. Ertelendikce insan strese giriyo, ama belki dogru zaman oEğer tiroit yüksek çıksaydı anestezi onayı alamıyordum , normalde bugün anestezi onayı almam gerekiyordu
Biraz kullanmadım işte sıkıntı burada, ilaç kullanırken bile bir kere çıkmıştı 50 mg ya çıkardı ilacı, normalde martta kontrolüm vardı yasaklandı, bende şimdi korona var diye kana baktirmadim gitmedim. Doktorumada söylemiştim oysaki kullanıyorum diye ilaç, tahlil istememiş. Sinirlerimi asıl bozan yarın sabah korona testim yapılacak ondan önce onay almam gerekiyor, inşAllah yetişirimİlac kullaniyosan yüksek cikmaz bende kullaniyorumda :) ne amelyati olcan tam olarak
Evet canım stresin alasını yaşıyorum 2 aydır neredeyseBabamda oyle olmustu, hatta hastaneye yatiyodu sabah kan alininca yuksek ciktigindan eve gonderiyolardi. Ertelendikce insan strese giriyo, ama belki dogru zaman o
Duzene girmis sanirim, insallah olursun ameliyatida, sen stres yapma
Ameliyat olamamaktanAgladim falan yazmis ya ondan yani amelyat olmakmi istemiyo yoksa tiroittenmi korkuyo ondan sordum :)
çünkü görünce aynen öyle oldu suratımBenim kofteme neden sasirdim emojisi attin
çünkü görünce aynen öyle oldu suratım
şevkimi kırıyorsunuz teessüf ediyorum
Anladim canim isin rast gider ins bende 100 mg kullaniyorum yillardir :)Biraz kullanmadım işte sıkıntı burada, ilaç kullanırken bile bir kere çıkmıştı 50 mg ya çıkardı ilacı, normalde martta kontrolüm vardı yasaklandı, bende şimdi korona var diye kana baktirmadim gitmedim. Doktorumada söylemiştim oysaki kullanıyorum diye ilaç, tahlil istememiş. Sinirlerimi asıl bozan yarın sabah korona testim yapılacak ondan önce onay almam gerekiyor, inşAllah yetişirim
Ayiptir sormasi cokmu büyük yoksa dogum sonrasi falanmi nedir sebebiAmeliyat olamamaktanmeme küçültme ameliyatı olacağım işlerim hallolursa
çok geçmişsin hemdeSenin sunumlarinin onune gecebilirmiyim hic
Çok kilo verdim canım ondanAyiptir sormasi cokmu büyük yoksa dogum sonrasi falanmi nedir sebebi
Hmm iyi ozaman insallah cok guzel olurlarÇok kilo verdim canım ondan
Inşallah yetişirsin hemşom, çok aminBiraz kullanmadım işte sıkıntı burada, ilaç kullanırken bile bir kere çıkmıştı 50 mg ya çıkardı ilacı, normalde martta kontrolüm vardı yasaklandı, bende şimdi korona var diye kana baktirmadim gitmedim. Doktorumada söylemiştim oysaki kullanıyorum diye ilaç, tahlil istememiş. Sinirlerimi asıl bozan yarın sabah korona testim yapılacak ondan önce onay almam gerekiyor, inşAllah yetişirim
YapYarin yapsammi yemegimi ya cok kararsizim
al benden de o kadarYarin yapsammi yemegimi ya cok kararsizim
yakşamlaarrr canımYakşamlar
YakşamlarYakşamlar
Çok şükür testlerim güzel çıktı, rabbim kimseye bu stresi yasatmasin inşAllah ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 2673514