Evet acıktım doğrusu köfteyede bayılırımAcıkmış olabilirsin
Gözünüz aydın anasına çekmişse demekdün gece köpeğimiz kaybolmuştu.bugün yerel gazeteye haber verdik.anasının oğlu çarşıya gitmiş
bi kadın bulmuş,eşime mesaj atmış "gel beni işten al akşam gidelim köpeğinize"diye vay anasını hem köpeğimi hem kocamı
Evet abla tam da o gördüğün şişelerden baharatlık mumluk yada süs obje yapıyorlarYapıldığı güne öfkeli şu anda
Eşin bişi demedimi naptın kadın makineye diye
Neler yağacan bellimi bpyalarla.
Görev icabımı oradasınız yoksa.
Bimde soda şisesi değilde minnak gazoz şişeleri var youtube'da görüdüm onu boyuyorlar videoyu bulursam atarım buraya
Tiroitten dolayi neden bukadar strese girdinki?Çok şükür testlerim güzel çıktı, rabbim kimseye bu stresi yasatmasin inşAllah ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 2673514
Eğer böyle bişey olmasaydı anestezi onayından geçecekti ve ayin 17 sinde estetik ameliyat günü almıştıTiroitten dolayi neden bukadar strese girdinki?
Saclarim orjinal sekerimS Sabr-Sukur-Dua senin işin gücün yok miydu git dolaplarini falan boya olmadı dibin gelmiştir saclarini boya
Bekliorum valla ne yalan soyleyim
hiiiiSaclarim orjinal sekerim
Ne badirelerle actim konumu 2 defa bastan sona yazdim, hemde sol bas parmagimi arabanin kapisina sıkıştırdıgim halde
Tesekkur ederimhiiii
çok geçmiş olsun
Benim kofteme neden sasirdim emojisi attinhiiii
çok geçmiş olsun
Eğer tiroit yüksek çıksaydı anestezi onayı alamıyordum , normalde bugün anestezi onayı almam gerekiyorduTiroitten dolayi neden bukadar strese girdinki?
Herşey sizin içinC A N O Urfa sıcak diyordun uapmasana o zaman kendine eziyet hadi karın doyurmak iicn uaptin diyelim köfteyi fotoğraflama be kadin
Agladim falan yazmis ya ondan yani amelyat olmakmi istemiyo yoksa tiroittenmi korkuyo ondan sordum :)Eğer böyle bişey olmasaydı anestezi onayından geçecekti ve ayin 17 sinde estetik ameliyat günü almıştı
İlac kullaniyosan yüksek cikmaz bende kullaniyorumda :) ne amelyati olcan tam olarakEğer tiroit yüksek çıksaydı anestezi onayı alamıyordum , normalde bugün anestezi onayı almam gerekiyordu