• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
dün gece köpeğimiz kaybolmuştu.bugün yerel gazeteye haber verdik.anasının oğlu çarşıya gitmiş:D
bi kadın bulmuş,eşime mesaj atmış "gel beni işten al akşam gidelim köpeğinize"diye vay anasını hem köpeğimi hem kocamı :skandal:

dün gece köpeğimiz kaybolmuştu.bugün yerel gazeteye haber verdik.anasının oğlu çarşıya gitmiş:KK70:
bi kadın bulmuş,eşime mesaj atmış "gel beni işten al akşam gidelim köpeğinize"diye vay anasını hem köpeğimi hem kocamı :skandal:
Gözünüz aydın anasına çekmişse demek 😁

Yapıldığı güne öfkeli şu anda :KK70:

Eşin bişi demedimi naptın kadın makineye diye :KK53:

Neler yağacan bellimi bpyalarla.

Görev icabımı oradasınız yoksa.

Bimde soda şisesi değilde minnak gazoz şişeleri var youtube'da görüdüm onu boyuyorlar videoyu bulursam atarım buraya
Evet abla tam da o gördüğün şişelerden baharatlık mumluk yada süs obje yapıyorlar

Boyaları mutfak sandalyeleri o boyamak için almıştım hevesle birini boyadım gerisi beni bekliyor

Eğer böyle bişey olmasaydı anestezi onayından geçecekti ve ayin 17 sinde estetik ameliyat günü almıştı
Agladim falan yazmis ya ondan yani amelyat olmakmi istemiyo yoksa tiroittenmi korkuyo ondan sordum :)

Back