Kesin değil yani ,belki yapacaklar değil mi ?Tiroit yuzunden, hormonlara bakmamislar ilac kullaniyorum diyebazen ilaca ragmen yuksek cikiyor birde ramazanda icememistim inşAllah yüksek çıkmaz
Benimde ameliyat günüm var, anestezi onayım yok
Yarın sabah tsh çıkacak, erkenden gel dedi , kan aldılar bugün, yarın belli olacak , sinirlerim bozulduKesin değil yani ,belki yapacaklar değil mi ?
Cok üzüldüm vallaYarın sabah tsh çıkacak, erkenden gel dedi , kan aldılar bugün, yarın belli olacak , sinirlerim bozuldu
Yıkılırım olmazsa nerdeyse 2 ay bu stresle yaşadımCok üzüldüm vallaİnşallah alırsın, bir sorun çıkmaz hemşom
Bilmez miyim,ben de o kadar kötü oldum ki,cerrahiden çıkarken ağlayacaktım,o derece:/Yıkılırım olmazsa nerdeyse 2 ay bu stresle yaşadım
Bilmez miyim,ben de o kadar kötü oldum ki,cerrahiden çıkarken ağlayacaktım,o derece:/
Olumsuz düşünme, denizleri astin,birikintide boğulma
Sagol ablacım.Az kalmış dönmenize hayırlısı olsun artık.
Yöresel kıyafet giyip resim çekmiştik hatta.
Birde patlıcanlı olan bir kebab yedik orada,çok güzeldi adı filan harikaydı,adama tatlı biber varmı dedim yüzüme baktı siz misafirsiniz burada alışkın değilsiniz acı yemeye dedi:))
Oralarda vaka çok herhalde.
Gözün aydın canımÇok şükür testlerim güzel çıktı, rabbim kimseye bu stresi yasatmasin inşAllah ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 2673514
Konumu açtım
Darısı size
AminDarısı size
Hayırlısı olsun canım. Merakla bekliyoruzAminben haftaya kesin yapıcam inşallah
Acıkmış olabilirsinSanki köfte kokusu alıyorumama ne köftesi
Sağol canımHayırlısı olsun canım. Merakla bekliyoruz