Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar annem kıyma makinası almak istiyor ama ne alacağımızı bilmiyoruz çevremizde kimsede yok hangisi iyi alıp kullandığınız varsa markasını yazar mısınız yorumlarınızı bekliyorum
kıyma makinasının hiçbirini tavsiye etmiyorum hazneleri küçük çok uğraştırıyo sinirleri çekmiyo ufacık sinir attığında makina öğütmüyo ve içinde kalıyo çok pişmanız bizde aldığımız için
kıyma makinasının hiçbirini tavsiye etmiyorum hazneleri küçük çok uğraştırıyo sinirleri çekmiyo ufacık sinir attığında makina öğütmüyo ve içinde kalıyo çok pişmanız bizde aldığımız için
bosh un ürününü kullandım makinada arıa yoktu dediğim gbi makina küçük olduğu için küçük parçalara bölmek gerekiyo sinirler araya sıkışıyo hep ilk kullanmamızda sinirlendim gttim dışarıya çektirdim kıymayı bilmiyorum öteki markalarda bu sorun olurmu ama makinanın ebatıyla ilgili sorun olduğunu düşünüyorum hemen hemen hem markanında haznelerinin ebatı aynı oluyo
Arnika kıyma makinesi kullanan yakınım çok memnun olduğunu fakat çok eskidiği için yeni alacağını söyledi arzum160 Baktı çelik paslanmaz benimkinin aynısı alacam dedi.kurban bayr. İnd. Oluyor