- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
az önce bende kıyamet alametlerini okuyordum ,
küçük alametlerin hepsi gerçekleşmiş sanırım
Eskiden bu alametler konuşulurken insanlar inanamazmış şimdi yaşıyoruz :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce bende kıyamet alametlerini okuyordum ,
küçük alametlerin hepsi gerçekleşmiş sanırım
tamm canim oldu mesaj atabildim sana ordan yaza bilirsin
Hamd olsun ki o korku kivilcim var icinde birde düsünsene o kötü olma hissini vermeseydi sana YARADAN iste ozaman halimiz yaman olurdu
Msjin geldi cvp yaziyorum ama kendi yazdiklarimi goremiyorum snaa geliyormu :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorup ilgilendiğin için de teşekkür ederim :)
Öyle başımdan ciddi bir olay geçmedi dünyanın bu hali beni strese sokuyor şu mısır olayı ve benzeri olaylar ayrıca çevremdeki bütün aileler sorunlu birçok insan psikolkojik bozukluk yaşıyor sonra küçük çocuklar için uzuluyorum yani bunlar yeterli zaten değil mi
Eskiden bu alametler konuşulurken insanlar inanamazmış şimdi yaşıyoruz :18:
tamm canim geldi :))) güldürdün beni aa aaa aa diye birsürü mesaj gelmis :))))
ama burdan 5 dk bir mesaj atabiliyorsun yani suan benims ana mesaj atabilmem icin 5 dk gecmeli beklemelisin :)))
aynen canım cok şükür..
vicdanımızı kaybetmeyenlerden olalım inşallah.
Numarami ozlden atayim kaydet istersen sende bana oradan atarsin canim yada caldir benden zarar glmez :) eger senin ve esin icinde slklnti olmazsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alamet olabilir gercekten. Ayrica günes ve ay tutulmalari sirasinda bu olaylar icin ekstra kilinan namazlar var.
merakta ettim simdi nerelerden görülecek acaba:44:
evet aynen mesela gökdelenlerde alametler arasında, düşünsene eskiden insanlara bunu desen kimse inanmaz kocaman gökdelen nasıl yapılacak ya felan diyorlardır herhalde ama şimdi hakikaten her yer gökdelen ...
şimdi yaşıyorz valla küçük alametleri :18:
Kişisel bi problem sandm cnm gerçi boyleside kotude.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bulamadım canım ben ya nerden görülecek bilmiyorum
evet namazı varmış. Allah korusun ben korkuyorum bu tutulmalardan
Çok şükür yok cnm
Mesele köylerde dedemler çocukken alim insanlar anlatırmış burdan konuşulan (çorum), Ankarada duyulacak bina çoğaldıkça zina çoğalacak vakit bereketsiz olacak yani hiç yaşamamış olanlara çook ilginç di mi cnm.
kizlar korkmayin kiyamet müminlerin üzerine kopmayacak :)
hem daha cok alametler var bekleyin hele mehdi as cikacak isa as inecek arkasinda namaz kilacak insaALLAH
canim ihvanlardan misin ?
evet aynen canım..
mesela bize de şu an ayın yarılması, güneşin batıdan doğması gibi şeyler ilginç geliyor yani bana ilginç geliyor
tamm canim sen özelden at insaALLAH yada face varsa face yaz ben seni eklim