• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet bugün kopacak!

Bende bakim aya merak ettim kizlar smdi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haber et bizi birseyler görürsen burda hala biyaz :D

Ben Evlenmeden kopmayaydi iyiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahha hic gülcem yoktu hee :)))))) nasip kismet artik hakkinda hayirlisi olsun :)))

:((((

kiz asma suratini baksana olay 3 kez takrarlanmis kopmamis demek hiristiyanlarin teorisi out :)
ama savas isi beni düsündürüyor o tuta bilir yani :S

Son düzenleme:
kiz asma suratini baksana olay 3 kez takrarlanmis kopmamis demek hiristiyanlarin teorisi out :)
ama savas isi beni düsündürüyor o tuta bilir yani :S

:(( küstüm ben

meppen tam nerde kiz össi lerin oradamisin yoksa :)
evet canim ben nbg de yasiyordum ha bende gelin olarak tr geldim...

Canim northorn a bir saati z biz n guzel tr yeye gitmissin keske bnde oyle olabilseydik gurbetlik pek zor . Ders almaya basladim bnde ucin u dersimi Ldim bugun su der die das lar ne zor mus yaa :(

Canim northorn a bir saati z biz n guzel tr yeye gitmissin keske bnde oyle olabilseydik gurbetlik pek zor . Ders almaya basladim bnde ucin u dersimi Ldim bugun su der die das lar ne zor mus yaa :(

ay sorma bosuna dememisler deutsche sprache schwere sprache diye birde ein eine mein meine dein deine leri var :)
ama sakin pes etme biraz calisinca oluyor ALLAHin izniyle, bende su kirik türkcemi bir düzelte bilsem yazmam gene iyi birde konusurken duysan :))))
biz alismisiz türkce almanca mix yapmayi burda baya zorlaniyorum ama biraz iyiye gidiyor elhd. mesela türkceden almancaya yada tam tersi tercüme etmekte cok zorlaniyorum kelime eksikliginden :) ama yardima ihtiyacin olursa insaALLAH edebilirim canim

kıyametin kopması için henüz 4. devirdeyiz
5. saadet devrine bile geçmedik aceleniz ne :27::27:

o kırmızı ayı gören bana da haber versin ya ben bakamam korkarım:52:

Ayy sorma canim der die das larr hepsi bitirdi beni birrebir ders aliyorm ben ama yinede zor bilmedihim bir dili ogreniyorum nede olsa ! Cok tsk ddiyorum ya cok sahol bisiy olursa sorarim sana seni arkadasliga felan ekleye iliyormuyum acaba ? Ben yeni uyeyim pek bilemiyorum . Sende duEltirsin cnm altyapin var cnki bnde oda yok :) bu arada bn aysgul . Ne zaman evlendnereye gelin gittin cnm allah mesut etsin yenisin galiba

Back