• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet bugün kopacak!

canim yukarda bilgiler var ya oraya tikliyorsun sonra orda arkadas talebi felan yazicak gene ona tikliyosun sona sayfa acilacak orda beni isaretleyip kabule tikliyosun sonra ekleniyom... nasil anlattim ama :))))) insaALLAH ise yarar

Guzel anlattin cnm ama ben telden giriyorum bildiri goremedim yaw :(( birazdaha bakayim sende mi telden girdin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eee baksana bir tarafı kırmızı bir tarafı beyaz olmus bize beyaz tarafı görünüyor :60:

alarey şu konuyu açtıgından beri kaç kişi balko
nda biliyor musun sen :60:

ahanda gene baktim yarim ay diger tarafi bimbeyaz parliyor bunlar bizimle kafa buluyor :)))

cidden ararım valla nasa nın numarasını alabilir miyim diye :)))
ay valla bende onu diyecektim kesin akp den dolayı oldu diyecekler diye :)))

hahaha afferin çıkın balkonlara bir adet kızaran ay arayın
bibitosa arkadaşta çatıya çıkcam demiş ona çok güldüm çatıda mı hala :9:

ara kiz ara :))))))))
ayy yazik ulasin ona insin catidan yazik soguk üsüyecek yarinda hasta oldum diye yazarsa hic sasmam :)))

alametlerden bahsetmeyin ya korkuyorum:18:

alamet olabilir gercekten. Ayrica günes ve ay tutulmalari sirasinda bu olaylar icin ekstra kilinan namazlar var.

merakta ettim simdi nerelerden görülecek acaba:44:

Cnm bnm...neden streslisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorup ilgilendiğin için de teşekkür ederim :)
Öyle başımdan ciddi bir olay geçmedi dünyanın bu hali beni strese sokuyor şu:14: mısır olayı ve benzeri olaylar ayrıca çevremdeki bütün aileler sorunlu birçok insan psikolkojik bozukluk yaşıyor sonra küçük çocuklar için uzuluyorum yani bunlar yeterli zaten değil mi:25:

Son düzenleme:
aslinda bahsetmemiz lazim ki gercekten bir ümit ile korku arasinda yasayalim da nefslerimiz tavan yapmasin :2:

zamnında çok okudum hem de çok küçükken ama şimdi duyunca kötü oluyorum:30:
ama haklısın ne için dünyaya geldiğimizi hatırlatır en azından:ssz:

Hmm anladim neyse pc den girebilirsem sna birbakarim esim ise goturuyo pc yi anca telden giriyorum whatsap varsa numarami verim

viber var ama sakin burdan numarani verme :)) benden söylemesi sapiklarin cok olur hahaha
iste özelden atabilirdin ben bi deneyim sana mesaj yaza biliom mu... du bakim

viber var ama sakin burdan numarani verme :)) benden söylemesi sapiklarin cok olur hahaha
iste özelden atabilirdin ben bi deneyim sana mesaj yaza biliom mu... du bakim

Yok cnm ya aanca yazarim :) anlamazlar ollsun merak ettim seni ama yinede yolla bakalim msj

zamnında çok okudum hem de çok küçükken ama şimdi duyunca kötü oluyorum:30:
ama haklısın ne için dünyaya geldiğimizi hatırlatır en azından:ssz:

Hamd olsun ki o korku kivilcim var icinde birde düsünsene o kötü olma hissini vermeseydi sana YARADAN iste ozaman halimiz yaman olurdu :(

Back