Kıyafetlerim için çözüm

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
43
Ceket, manto, uzun elbise gardropta hep sol kolları yamulmuş. Sanırım dolabımız dar. Ben de müsait olan yere askılıklardan aldım. Deri ceketlerimi falan astım. Çok iyi oldu ama bu defa açıkta kaldılar. Toz vs olacaklar yada koku sinecek.Bu tarz askılıkları korumak için özel bir şey var mı? Eşim üzerine çarşaf at diyor ama olmaz. Screenshot_20200918-205225.png

Ben ya gamboc ya da kuru temizlemeden gelince urunler seffaf naylon kilifta oluyor onlari atmiyor, kullaniyorum. Supurgenin ucuna minik firca takip arada tozlarini cekiyorum.

Carsaf ya da büyük saydam musamba olur anca..
Hic tercih etmeyecegim bir organizer sistemi. Hem disarda daginik gibi duruyor hem tozlaniyor. Bence büyük dolap almalıydınız. Degisim imkaniniz varsa degisitirin bence
Büyük dolaplık yerim yok malesef. Ancak bu kadar. Şu anda param da yok

Ben ya gamboc ya da kuru temizlemeden gelince urunler seffaf naylon kilifta oluyor onlari atmiyor, kullaniyorum. Supurgenin ucuna minik firca takip arada tozlarini cekiyorum.
Tek tek uğraşamam böyle hepsini örtecek bir şey. Vardır da ben bilmiyorum diye düşünüyorumdun aslında. Kimse bilmiyorsa demek ki yok.

Tek tek uğraşamam böyle hepsini örtecek bir şey. Vardır da ben bilmiyorum diye düşünüyorumdun aslında. Kimse bilmiyorsa demek ki yok.
Aslinda ben kucukken 4 demir cubukla kurulan bez dolaplar vardi oyle bir sey alsaydiniz keske. Buna sik kullanilmayan, uzun hirka, kalin ceketleri, kaban ve montlari dedigim yontemle koysaniz cok rahatsiz etmez saniyorum.

:olamaz: Ben beğeniyorum bu askılıkları. Tozlanmalarına karşı kılıf tek çözüm sanırım. Görselliğe önem vermiyorsanız da herhangi bir örtü örtün üstlerine.

Aslinda ben kucukken 4 demir cubukla kurulan bez dolaplar vardi oyle bir sey alsaydiniz keske. Buna sik kullanilmayan, uzun hirka, kalin ceketleri, kaban ve montlari dedigim yontemle koysaniz cok rahatsiz etmez saniyorum.
Benim sıkıntım uzun olan palto, mantolar, elbiseler,deri ve kot ceketler. Onlar bez dolapta olmaz. Ağırlar bir de.Gardrobun içinde buruştular. Kolları sıkıştı, etekleri katlandı. Bu çok sağlam demir. Eşim yamulmasın diye bir de vida ile ekstra sağlamlaştırdı. Bir de çok benim ceketim, mantom vs. Taa üniversiteden kıyafetim var. Yepyeni. Severek giyiyorum.

Benim fikrim fazla kiyafetlerini 2.el sitelerde satman hem az ve oz parca olur hemde saklama cozumlerin kolaylasir.Ben oyle yapiyorum

X