Kıyafet

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar bişey danışmaya geldim.
Biz bi kostümcüyle bayram için kıyafet kiraladık.Adam geldi ölçü aldı isim isim, ama gönderirken isim isim değil karışık göndermiş. Ölçüler elinde ben şimdi nasıl bilicem kim kimin kıyafeti. Tek tek giydiricek miyim.? Allah aşkına bi akıl verin

Oooy.
Çok kötü olmuş.
Tek tek giydirmektense acaba kıyafetleri mi ölçseniz?
Zor olacak,kaç tane?
20 kişi canım yaa bia sürü parçası var adam resmen son dk golü attı sanırım sadece 1 numara 2 numara vs yazıyor ama bilemem ki hepsi farklı farklı minnoşlarımın

20 kişi canım yaa bia sürü parçası var adam resmen son dk golü attı sanırım sadece 1 numara 2 numara vs yazıyor ama bilemem ki hepsi farklı farklı minnoşlarımın
Birbirine yakın çocuklar için belli bir kalıpta mı yaptı ki acaba. Ona göre de numara vermiş olmasın. 1 numaraların hepsi aynı büyüklükte mi mesala

Büyük olasılıkla ortada ölçüye göre dikilen birşey yok.Bir numara minyonlara iki numara daha irilerine ,üç numara en gösterişli çocuklara....göz kararı yani.Simdi farkettim zaten siz kiralamissiniz yani özel dikim değil.Cocuklari zayifliklarina ve boylarına göre üçe ayırın, ona göre de dağıtin

Ölçüye göre dikmemiş ölçüleri alıp hangi bendenden kaç adet göndereceğini hesaplamış 1 numara küçük 2 numara büyük aksesuarların boyları olmaz zaten hepsi tek kalıp olur

Kac tane numara var .Her cocuga göre ayrı dikmemistir .Gruplandırmıstır cocukları .Arayın sorun .Kim kac numara diye .

Ölçüye göre dikmemiş ölçüleri alıp hangi bendenden kaç adet göndereceğini hesaplamış 1 numara küçük 2 numara büyük aksesuarların boyları olmaz zaten hepsi tek kalıp olur
Sanırım öle olur ama canım ben bilemem ki 1 2 hangisi

Çengelli iğneler bu durumda kurtarıcıdır aklınızda bulunsun :) şimdiden kolay gelsin.

Bu işlerden anlayan anneler olur, girişken olanlardan yardım isteyin onlar göz kararı uydurup giydirebilirler çocuklara.

Aslında abartılacak bir şey yok, hepi topu 20 çocuk. E kaç farklı beden yollamış ki adam? Çocukları minyon/kalıplı diye ayırsanız gayet de rahat halledersiniz.

Back
X