Bebek İkinci El Kıyafet yardımı

Dogamel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
569
3
46
İstanbul
Akadaşlar bir çoğu sayfamda resi olan ürünler,36-38 beden bayan kıyafet( gömlek hırka tshirt pantolon),bebek hırka ve tulum,40 beden erkek kıyafet,(pantolon tshirt ,uzun kol tshirt) isteyen arkadaşlar özelden ulaşırlarsa yada buraya yazarlarsa kargo sizden göndereceğim.Artık sayfadan keyif alamıorum ne yazıkki..

Cnm kimseye vermediysem ben alabilirmiyim kıyafetleri

Olur canım işii görsün yeter bana,bedenleri uyuyormu sana?kargo 20 tl civarı tutar bilgin olsun büyük bir koli özelden mailini at istersen

Olur canım işii görsün yeter bana,bedenleri uyuyormu sana?kargo 20 tl civarı tutar bilgin olsun büyük bir koli özelden mailini at istersen

Dağıldı tlf girdiğim için özel mesaj yazamıyom sen bi mesaj at bende cevaplıyım 38 giyiym bana olmayanı ablamada veririm ablamın durumuda çok düşük tekrar çok sağol

Son düzenleme:
Canım asıl sen sağol, özelden mailimi gönderdim..

Soralım,meraalar beek kıyafetlerini istiyormusun.örgü elekler ,htırka ve kadıfe tulum var 1 yaş civarı bebeğe

Hazırladığım koliyi kargoya teslim ettim,tekrar hayırlı olsun.konu kapatılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…