KIYAFET ARIYORUM

yessooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
333
49
48
Hamileliğimde ve doğum yaptıktan sonra baya kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor elinde 40 beden tesettüre uygun kıyafet olanlar bana ulasabilirler mi ayrıca abiye tarzı bir şey aramıyorum günlük ya da işte giyebileceğim seyler olmalı

Telefondan girdiğim için link atamıyorum sayfama bakabilirsiniz uygun şeyler var

IMG_2038.JPG

CANIM BU ADİL IŞIK, BU SATILDI AMA SİYAHI VAR AYNISININ, UZUN TUNİK ŞEKLİNDE, L BEDEN, ÇOK RAPAT OLUR SANA, 1 KEZ GİYİLDİ

IMG_2041.JPG

LOOX MARKA, YKM VE BOYNERLERDE SATILIYOR, L BEDEN KIRMIZI TUNİK, RENGİ IŞIKTAN BIRAZ AÇIK ÇIKMIŞ AMA ÇOK GÜZEL Bİ KIRMIZISI VAR, BU 3-4 SAAT FALAN GİYİLDİ

IMG_2047.JPG

MANGO M HIRKA AMA LYE DE OLUR, BİRAZ GİYİLDİ AMA YENİ GİBİ, HİÇBİR YIPRANMIŞLIĞI YOK

IMG_2486.JPG

MANGO BORDO L BEDEN İPEK KAŞMİR KARIŞIMI KAZAK, RENGİ IŞIKTAN FARKLI ÇIKMIŞ, BORDOSU ÇOK GÜZEL NORMALDE
PARLAK Bİ RENGİ VAR, %75 İPEK ÇÜNKÜ, ÇOK DA GÜZEL ISITIR İÇİNDE KAŞMİR OLDUĞU İÇİN

IMG_2056.JPG

ADİL IŞIK L BEDEN SAKS-SİYAH RENK KAZAK, 2-3 KEZ GİYİLDİ TERTEMİZ

IMG_2039.JPG

MANGO L BEDEN KAZAK, KIRIŞIK BİRAZ KUSURA BAKMA, GİYİLMEDİĞİ İÇİN HURÇTA DURUYORDU, O YÜZDEN KIRIŞMIŞ HALİYLE

IMG_2136.JPG

MODA İLGİ SİYAH SATEN BLUZ, 38 BEDEN AMA KALIBI DAR DEĞİL, 40 A DA RAHAT OLUR, HİÇ GİYİLMEDİ YIKANDI ÜTÜLENDİ DOLAP BEKLİYOR :((

kıyafetleri görünce farkettim daha önceden konuna bakmıştım orda gördüm ürünlerini kazak türünden ziyade gömlek bluz geniş kesim elbise falan daha uygun olacak benim için siyah bluzu beğendim fakat göğüs kısmı dar gelir mi acaba emzirdiğim için baya beden farkı olmaya başladı da

Canım iki tane atalar siyah elbisem var ama bulmam lazım :)

hayır canım NUR1010 arkadasınkini sormustum yanlıs anlasıldım alıntı yapmadıgım icin.

arkadaşlar kusura bakmayın bebeğim durmadığı için mesajlara bakamadım bir de özelden çok fazla mesaj gönderiliyor her zaman cevap veremiyorum ben ürünleri inceleyip beğendiklerime geri dönüş yapıcam teşekkür ederim hepinize

Back