• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kıvırcık saçlar için durulanmayan saç kremi önerebileceğiniz ürünler

hedehudu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
34
0
36
İzmir
Kızlar benim saçlarım kıvırcık ve saçlarıma durulanmayan saç kremi almak istiyorum.jöle kullanıyorum ama o da sert yapıyor saçımı ben yumuşak kalsın istiyorum bukleleri de belirginleştirip kabartmayacak bi ürün kullanmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum :26:

Canım benim de saçlarım kıvırcık.Yeni kullanmaya başladığım bir üründen bahsedeyim.Organıx marka kıvırcık saçlar için belirginleştirici bakım sprayi.Elektriklenmeyi de önlüyor.Keşke testerı olsa denerdin sen de.Eczanelere bir sor istersen.Ben tavsiye ederim.Gerçi durulanmayan saç kremi demişsin sen ama ben öyle bir ürün ben de aradım ama 7/24 lerden başka fazla birşey bulamadım.

Canım benim de saçlarım kıvırcık.Yeni kullanmaya başladığım bir üründen bahsedeyim.Organıx marka kıvırcık saçlar için belirginleştirici bakım sprayi.Elektriklenmeyi de önlüyor.Keşke testerı olsa denerdin sen de.Eczanelere bir sor istersen.Ben tavsiye ederim.Gerçi durulanmayan saç kremi demişsin sen ama ben öyle bir ürün ben de aradım ama 7/24 lerden başka fazla birşey bulamadım.

deneyeceğim çok teşekkürler peki ne kadara aldın ?

Son düzenleme:
Kutuya baktım yazıyorum.Organix curling citrus mango scrunhıng spray.Ben 32 liraya aldım.Şu an 38 olması lazım.Pahalı bir ürün bence.177.4 ml boyutu da.Ama memnunum.Belki daha iyi önerlieri olan arkadaşlar vardır.Ben de merak ediyorum.

Back