Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskilerden ( eski dediysem bi kaç ay önce:)))) bi kaç resmım var ama benm perçemler biraz uzamış şimdi daha uzun ama kıvırcık olunca düdük gibi yukarda kalıyo yine kaydirigubbakcemile3
normalde önünü kullanmıyorum öyle düğüne gidderken öyle yapıym dedim çok kaıdnsı duuryo hakatten..
saçımın önü yine uzun durmuşş ama kıvırcıkkenn düdük gibi oldugu hiç hoş durmuoo
Sürekli perçemlerini düzletebilirsen olur niye olmasın arkadaşım öyle yapıyordu saçlarını jöleleyip önlerinede förn çekiyordu.Değişiklik olur beğenmezsen uzatırsın hemen dahada denemzsin
bnm saçlarımda kıwırcık bnde çok istemiştim kırk tane kuaföre sordum belki biri olur der die ama olmuo cnm maleesef perçem düz saçlı kızlara yakışıo =( eğer dersen ki bn önlere fön çekerm yaz gelio terliceksin we onlar dalgalı hale gelcek dolayısıyla yukarı çekilcek sen snr olcaksın..bide açıkcası bana komik gelio önüne fön çekilmiş saçlar önler dümdüz arkası kıwırcık.:s
kuzucum kıvırcık saça perçem kestirirsen yukarı doğru kıvrılıcaktır.rahatsız olmam dersen yaptır ama pişman olursan uzmasını beklicek ya da tokalarda tuturcaksın
Şimdi düşündümde aslında en iyi fikri sürekli fönle uğraşanlar verebilir herhalde bu konuda , çünkü ben fön nedir bilmeyen biriyim kıvırcık olduğum için. Doğal olarak o anlık hevesimle uğraşırım ya bir perçemle mi uğraşamıycam diyorum ama , bunun yaz sıcağı var , nemi var , kılı var tüyü var bir de değil mi?
Hoş duran da duruyo cidden ama hakkını yiyemem.
Kıvırcık saçı herkes çok beğeniyor ama çok fazla model imkanı yok ne yazık ki , en fazla rengini değiştirirsin olmadı fön çektirirsin o da tutarsa ..
Düz saçlı hanımlar şanslısınız aslında bu konuda..