• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitle çıktı neden biyopsi yapılmadı

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Arkadaşlar canım çok sıkkın kitle çıktı doktor alıp almamak arasında kararsız kaldı ve almıycaz şuanda dedi fakat kitlenin ne olduğunu anlamak için biyopsi alması gerekmiyomu neden belirsiz bırakıldı kitle lezyonu ne demek yardımcı olun bana ağlayarak yazıyorum iyi anlatamamış olabilirim şimdiden sağolun

ya lütfen yakınında uzağında ne bilim duyduğunuz biri yokmu böyle bilgisi olan varsa fikir verin lütfen

Kitle nerde acaba ? Pek bi bilgim yok ama bazen biraz bekliyolar büyüme olup olmadığına bakmak için özellikle göğüste olanlada.

Çok kafanıza takılıyorsa başka bi doktora daha gidin :26:

Kitle nerde acaba ? Pek bi bilgim yok ama bazen biraz bekliyolar büyüme olup olmadığına bakmak için özellikle göğüste olanlada.

Çok kafanıza takılıyorsa başka bi doktora daha gidin :26:

böbrekte. gitmezmiyim kitle olduğunu bile anca çözdüler fakat açıklama yok delircem gitmediğim biri kalmadı hiçbiri anlamadı bi bu anladıı ama oda bilgi vermedi kafam çok karışık kitle lezyonu ne demek bilmiyorum kötü bişeymi tümörmü:14:

böbrekte. gitmezmiyim kitle olduğunu bile anca çözdüler fakat açıklama yok delircem gitmediğim biri kalmadı hiçbiri anlamadı bi bu anladıı ama oda bilgi vermedi kafam çok karışık kitle lezyonu ne demek bilmiyorum kötü bişeymi tümörmü:14:

Çok hayati değil demek ki bu yanından düşünün birde ? iyi huyludur belki kötü düşünmeyin eger kanalları falan tıkıcak gibi olsa hemen alırlardı. Muhtemelen dediğim gibi kontrol altında tutacaklar sizi büyüyüp büyümediğine bakıcaklar. Şikayetleriniz neler ?

Çok hayati değil demek ki bu yanından düşünün birde ? iyi huyludur belki kötü düşünmeyin eger kanalları falan tıkıcak gibi olsa hemen alırlardı. Muhtemelen dediğim gibi kontrol altında tutacaklar sizi büyüyüp büyümediğine bakıcaklar. Şikayetleriniz neler ?

çok bunaltacak bi rahatsızlık vermiyo ama başta kist denilip şimdi kitle denmesi aklıma sonradan da allah korusun pardon tümörmüş demelerini getiriyo aklıma baştan almak istediler ama karar veremediler hiç böyle bişey duydunuzmu çevrenizde falan olmasın tabide. sağol canım ilgin için

çok bunaltacak bi rahatsızlık vermiyo ama başta kist denilip şimdi kitle denmesi aklıma sonradan da allah korusun pardon tümörmüş demelerini getiriyo aklıma baştan almak istediler ama karar veremediler hiç böyle bişey duydunuzmu çevrenizde falan olmasın tabide. sağol canım ilgin için

Rica ederim cnm :) ama hiç duymadım ben çok yardımcı olamıyorum o yüzden :(

artık kitle var denmiş ona göre gidip farklı doktorlardan fikir alabilirsin ?

Rica ederim cnm :) ama hiç duymadım ben çok yardımcı olamıyorum o yüzden :(

artık kitle var denmiş ona göre gidip farklı doktorlardan fikir alabilirsin ?

gide gide bunu buldum en son başta anlamadı diğerleri daha doğrusu detaylı bakmadı şimdide güvenemiyorum açıkçası çokta fazla açıklamam yapılmadığı için kafam çok karışık. aman olmasın zaten kimsede

Back