Anket Kitaplarla aranız nasıl?

Yılda kaç kitap okuyabilirsiniz?

• Arada sırada can sıkıntısından okurum.

OY: 0 0,0%
  • Kitap okumayı sevmiyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Millet olarak kitap okumayı sevmediğimiz aşikar.
Otobüste, parklarda kafelerde herkesin elinde telefon bazen ise başı boş uğraşılar...

Kitap+Okumak.jpg

Ama gene de umudum var diyorum :nazar::72:
Sevgili KK ahalisi kitaplarla aranız nasıl?

Ayda hadi tamam, sık boğaz etmeyelim yılda kaç kitap okumaya gücünüz yeter? :13:
kitap-kurdu-resim.jpg

kitap-fuari.jpg

Kızım doğduğundan beri daha az okuyabiliyorum maalesef:31:
Ve maalesef internetten kitap okumaya başladım son aylarda mecburen, kokusunu hissetmeden:31:

Konu süper olmuş Hayyal'cimm.
Üniversite yıllarında kitap okumayı bırakmıştım, arada okuyordum ama tek tük.
2012'nin Mart ayında başladım sanırım okumaya. Ve o günden sonra ayda 8-9 kitap bitirmeye çalışıyorum. Ayda 15'i gördüğüm bile oluyor :1:
Kitap okumak beni o kadar mutlu ediyormuş ki, keşke daha önce başlasaydım. 2012'nin Mart ayından beri okuduğum kitap sayısı 86, 100'ü geçicem heralde bir yılda :32:
Kitap okumayan, ara veren, okumak istemeyen varsa başlasın bir an önce. İnanın başlarda ben de okuyamam sanıyordum, günde 30-40 sayfayla başladım. Adı üstünde başlangıç.
Kitap okumaya başladığımdan beri tv izlemem azaldı. Hiç de şikayetçi değilim :16:

tam bizlik anket olmuş:27:
ben rtaokul yıllarımdan beri hep okurum:68:
dönem dönem azalır,artar ama hiç bırakmam,bırakamam okumayı:31:

özellikle kütüphanelerde ve ağacı bol parklarda okumayı çok seviyorum
bir de sabah güneşi evin içine süzülürken, sabahın ilk ışıklarında kitap okumak, çok büyülü anlar...

tam rakam veremesem de devamlı okurum, çevrem kitap kurdu olduğumu söyler ama bana göre asla yeterli değil, o kadar çok okunacak kitap varken, zaman yetmiyor, özellikle kpss ve yds çalışırken. eskiden üç dört günde bir kitap bitirirken artık haftada bir kitap anca bitirebiliyorum :50:

100ü geçkin her yıl kesin okurum tam bir kitap kurduyum!

seviyorum kitap okumayı.. zaman zaman okuma alışkanlıgımı kaybediyorum :ssz:

Kitap okumayı çok seviyorum ama istediğim kadar çok okuyamıyorum. :ssz::43:
Elimde sürekli bir kitap vardır.
Kitapsız kaldığımı hiç hatırlamam ama az ama çok her gün mutlaka okurum.

onlar benim aşklarım kitap okumak olmazsa olmaz bayılırım :16: ayda ortalama 10 kitap okuyorum genelde tarih tarzı okurum ama aralara mutlaka çerezlik aşk romanları sıkıştırırım yoksa tarih bunaltıyor insanı.

Küçükken yaramazlık yapınca annem bana kitap okuma cezası verirdi, teyzem ise çocuklarını döverdi haha :)
Kitap okumayı seviyorum.. :)

yılda kaç tane okuyorumdur bilmiyorum tam olarak ama haftada en az 1 ya da 2 kitap bitirmeye gayret ediyorum. Bu da yılda 100e yakın oluyordur diye düsünüyorum. sadece sınav dönemlerimde okuyamıyorum, bir de hastaysam...

Back