• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitapçıda iş

Kitapçıda çalışmalı mıyım?

• Evet

OY: 7 77,8%
  • Hayır

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9

Ampisilin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
106
54
13
Merhaba kk üyeleri fikrinizi almak istediğim bir konu var
Sınıfta kalmış 3.sınıf tıp öğrencisiyim. Yaş 24. Okulun açılmasına 1ay var ve ben evde öğleye kadar uyuyup sonra bilgisayara bakıyorum sanki hayatımda sadece dersler var başarı konusunda o da artık gözümde başarısızlık. Ailemin durumu iyi çok şükür ama yakınımızda merkez tarzı bir yer var orada kitapçı var çok büyük. Orada işe girsem diyorum. Babamı zor ikna ettim ama şu an tıpçının ne işi var salaklık mı diye gidemiyorum. Hem istediğim tenis kursuna giderim diye düşündüm aldığım parayla. Okul açılınca part time bile devam edebilirim belki.. Ben 7 24 ders çalışmak istiyorum ama yapamıyorum. Belki hayatımda bir yoğunluk olursa derslere de yetişmek için çabalarım. Bu arada bir daha kalmayacağımı düşünüyorum
Ayrıca ben de istiyorum çok başarılı bir öğrenci olmayı ama şu ana kadar engeller çıktı.
Fikirlerinizi önemsiyorum şimdiden teşekkürler

Düşündüğün gibi sana iyi geleceğini,kamçılayacağını düşünüyorsan çalışmalısın
yalnız çok yoruluyorum diyip dersleri asacaksan sıkıntı yaşarsın :kahve:

genelde 2 de kalınır ama 3 de kalmışsın. Bence sene içinde çalışmaya devam edemezsin ama yazın istiyorsan çalış. Gene de tatil zamanlarını iyi değerlendirmek lazım. Bir daha o vakitler gelmiyor.

Kitapçıda çalışmak daha da motive edebilir diye düşünüyorum. Bu arada ben de 2. Sınıf tıp öğrencisiyim, internler falan hep 3. Sınıfın daha kolay bi sene oldugunu söylemişlerdi ilk iki seneye göre..bir parça gözüm korktu şu an :(

çok güzel düşünmüşsün bence evde oturup pc başında insan köreliyor gerçekten. orada motive olursun. başarısız olduğunu düşünme tıp zor bir eğitim ve diplomanı alınca herkesten 1 adım önde olacaksın her zaman

Çalışın neden sorun olsun ki bence öğrencilikte bu çalışmalar hep avantajlıdır, tıp öğrencisisiniz diye sadece sağlık alanında çalışmak zorunda değilsiniz. Zaten öğrencisiniz daha, mezun olunca alanınızda çalışacaksınız.

Ben psikoloji mezunuyum mesela ama öğrencilik yıllarımda evlere gidip oyun ablalığı yaptım, İngilizce dersleri verdim, öğrenci asistanlığı yaptım. Hepsinin de iş hayatına atılırken bana çok katkısı oldu.

genelde 2 de kalınır ama 3 de kalmışsın. Bence sene içinde çalışmaya devam edemezsin ama yazın istiyorsan çalış. Gene de tatil zamanlarını iyi değerlendirmek lazım. Bir daha o vakitler gelmiyor.
Hayat zor dersler kolay. Takıntılı herşeyi sorun edip yerinde sayarsan olmuyor işte. 1i 2yi 3ü çift dikiş yaptım. Antidepresan kullanıyorum inşallah artık duygularımı hayata karıştırmayıp kalkıcam
Teşekkürler

Kitapçıda çalışmak daha da motive edebilir diye düşünüyorum. Bu arada ben de 2. Sınıf tıp öğrencisiyim, internler falan hep 3. Sınıfın daha kolay bi sene oldugunu söylemişlerdi ilk iki seneye göre..bir parça gözüm korktu şu an :KK43:
Kalacağını sanmam tıpı kazananlarda kalan nadir benim gibi sorunları olanlar anca. Dersler kolay dert etme.sadece dersleri ön plana koy

Kalacağını sanmam tıpı kazananlarda kalan nadir benim gibi sorunları olanlar anca. Dersler kolay dert etme.sadece dersleri ön plana koy
Diğer konunu okumamıştım şimdi okudum, umarım hayatın düzene girer , güçlü bi kızsın.. "Sadece dersleri ön plana koy" tavsiyesi hiçbi zaman uygulayamadığım bi tavsiye oldu. Bi gün ben de inek bi tıp öğrencisi olucam inanıyorum. ( olamadı ) :KK64:

Diğer konunu okumamıştım şimdi okudum, umarım hayatın düzene girer , güçlü bi kızsın.. "Sadece dersleri ön plana koy" tavsiyesi hiçbi zaman uygulayamadığım bi tavsiye oldu. Bi gün ben de inek bi tıp öğrencisi olucam inanıyorum. ( olamadı ) :KK64:
Olacağına inanıyorum ben bile senin gibi düşünüp inanıyorum. İnan başarırsın. Ben zaten eminim ya kalmamışın hiç mi zorluk yaşamadın.. Güçlüsün

Back