- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
Yarını bekleyip aramayı düşünüyorumMusteri hizmetlerini arayip trip atin ise yariyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarını bekleyip aramayı düşünüyorumMusteri hizmetlerini arayip trip atin ise yariyor.
TEM in yazmışsın :) ben düzeldikçe klavyem hep bu şekilde yazdı yalnız değilmişim:)Ben kitaplarımı hep oradan TEM'in ederim gayet normal bir süreç merak etmeyin
ciddi misin dobra nasıl süreç işlediO site bana kitabımı yollamamıştı yalnız çok güvenli de değil....
TeşekkürlerEndişe etme çok normal
aynı anda gelmeyebiliyor
İki kere de mail attım bana sadece kargoda, kargo iki kere evinize gelmiş siz yokmuşsunuz dediler ki ben o süreçte hep evdeydim gelen giden olmadı yalan attılar yani....C
ciddi misin dobra nasıl süreç işledi
Oo çok fena sonuç para iadesi mi yoksa kitap tekrR mı kargolan dı?İki kere de mail attım bana sadece kargoda, kargo iki kere evinize gelmiş siz yokmuşsunuz dediler ki ben o süreçte hep evdeydim gelen giden olmadı yalan attılar yani....
Para iade edildi o dönem başkası benim için ordan sipariş etti ve o kitap ona geldi ben şok....Oo çok fena sonuç para iadesi mi yoksa kitap tekrR mı kargolan dı?
Para iadesi olmadı sevindirici dizin adınıza sevindim... bakalım benim kitap nasıl olucak beklemedeyimPara iade edildi o dönem başkası benim için ordan sipariş etti ve o kitap ona geldi ben şok....
Hiç farketmedim yazdım çıktımTEM in yazmışsın :) ben düzeldikçe klavyem hep bu şekilde yazdı yalnız değilmişim:)