Ve ve ve günümün son kitapları da elime geçti çok teşekkürler kalinkaselin
Mülksüzler çok okumak istediğim bir kitap, yaşasın Ursula
Seray Şahiner uzun zamandır okumak istediğim ama bir türlü kısmet olayan bir yazar, çok mutlu oldum bunu seçmiş olmana
Uçurtmayı Vurmasınlar, filmini çok kez duymuştum ama kitabı olduğundan yakın zamana kadar haberim yoktu,kitabı görür görmez okumak istemiştim çok teşekkürler.
Ve kitaplarım tamamlandı. Hepinize çok teşekkür ederim kesenize bin bereket olsun. Çok çok mutlu olduğum seçimler yaptınız herbiriniz. Benim ne istediğimi artık hep biliyorsunuz . Dostluğumuz ömrümüzce sürsün . Sizi çok seviyo rum.
İlk sevinci @_meLinDa_ canım kızılım yaşattı . seni de meleğini de öperim.
Hepsi de alın alın diye başlarını yediklerimden
Kesene bereket .
İşte guzelliklerim,
Kafam o kadar dolu ki kafa dagitmalik hemen Aniden Sheakespre kitabına başlayacağım .
Canım canım loliss
Çok ama çok teşekkür ederim. Sosyal medyaya attigim foto ile ekliyorum .. Garp cephesinde yeni birşey yok kitabını özellikle ne zamandır istiyordum . Çok mutlu oldum .kesene bereket güzellik
Canım canım @cesmi_naz ve minerva1988
biraz geç oldu karismalik oldu ama güç olmasın. Güzel güzel kitaplarım biraraya geldi sonunda .çok teşekkür ederim kesenize bereket.
Mayıs ayı kitaplarımı tek tekekleyemedim toplu halde ekleyim:)
Sevgili _asmunikal_Skosnobminerva1988loliss
ve _Cassandra_
ortak yapımı görünce mutluluktan havalara uçtum filmini bile yıllardır izlemiyordum kitaplarını okuyayım diye ve bir türlü sıra gelmemişti çok ama çok ama çok teşekkür ederim gidip gelip gördükçe bile mutlu oluyorum:)