♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Hediyeleri♥

İlk güzelliklerim canım kankim @_meLinDa_ dan
Bu yıl daha önce okumadığım yazarlar ve türlerle tanışmak istiyorum demiştim
Dan brown da onlardan biriydi, kankim vesilesiyle tanışmış olacağım
Bilge Karasu da 3836 yıldır listemdeydi sanırım

ben ben beeennnn

Eveeeeet.
Günümün açılışını çok güzel bir şekilde yaptım.
_asmunikal_ DonukPudra Skosnob cuğumun hediyeleri geldi.
Kral Katili Güncesi okumak istediklerimin arasında en çok okumak istediğim kitaplardı. Çok mutlu oldum
Agatha Doğu Ekspresinde Cinayetle başlayıp çok sevdiğim bir yazar bütün kitaplarını okumak istiyordum, çok teşekkür ederim

Ve Cin Ali serisi çok sevdik hatta okumaya başladık bile her gün bir kitabını okuyacağız. Çocuklarımın da benim küçükken okuduğum kitapları okuması ne güzel çooooook teşekkür ederim bu ince düşünceniz için.

ve son olarak gecikme için özür dilerim kitaplar elime cuma günü geçti ama cuma günü şehir dışına çıktığımız için ancak şimdi yazabiliyorum.

Yeni bebeklerim geldi

Sait Faik Abasıyanık çok utanarak söylüyorum ki hiç okumadığım bir yazar. Okumayı çok istiyordum

Ve artık Kayıp Zamanın İzinde ortak okumasına bende katılabilirim (en azından başlayabilirim sonrasına bakıcaz)

Ve ve ve Kardeşim Ne Zaman Büyüyecek? loliss senin zevkine çok güveniyorum canım zaten kitabın içi de çok güzel görünüyor.

Çooook teşekkürler loliss ciğim hepsini çok sevdim

Yeni kitaplarım geldi

hepsini çok sevdim @cesmi_naz _Lavin_ minerva1988 çoooook teşekkürler

Hasan Ali'yi hiç okumamıştım ve okumayı çok istiyordum.
Zweig sevgim zaten herkese malum.

Alice Harikalar Diyarında ve Peruk Gibi Hüzünlü çok merak ettiiğim kitaplar.

Yeryüzü Müzesi hem öykü hem bilim kurgu ohhhhh tam sevdiğim gibi daha ne olsun?
Dünyaya Orman Denir Mart ayı Ursula kitabımdı . Ursula'yla yeni tanıştım ama çok sevdim .

Ve Kafka Oteli minerva1988 görür görmez senin aldığını anladım, sen seversin de ben sevmez miyim

Oo güzellere bak Keyifle oku,yoksa doğum günün müydü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…