Ya kızlar bu gün neden hareketsiz bu kadar
Geçen yıl ne güzel sohbetler ediyorduk heyecanlanıyorduk.
Gün sahibi herkesi topluyordu bir araya. Bu sene neden böyle olduGeçen yıl ocak ayında 130 sayfa konuşmuşuz Bu ocak ayında 20yi bile göremedik. Bence herkes aktif olsun. Yoksa görev gibi kitap al kitap gönder hoş olmuz. İnsan sevdiklerine,birşeyler paylaştığı insana hediye alınca daha mutlu oluyor. Sizi sohbete davet ediyorum.
Böylelikle birbirimizi tanıyalım.. Mesela ben bir kaç arkadaşım hakkında not aldım.
A Kişi- Şu kitabı okumayı çok istiyor
B kişi-Bu tarz kitapları sevmiyor vs.. vs..
Bu şekilde günümüzün daha güzel geçeceğine inanıyorum.
azra2004
xyzt-5544
@__giz__
@__Dalida__
_Lavin_
_meLinDa_
@melikeeee
@kalinkaselin
loliss
minerva1988
@_ezelneva_
DonukPudra
Skosnob
_asmunikal_
Açık konuşayım senin içinde aynı Azraya yaptığım gibi liste yaptım. Serileri, yazarları tek tek ayırdım. Yeni ekleme yaptıysan onları bilmiyorum pazartesi günü yapmıştım. Bu şekilde seçim yapmak daha kolay diye düşünüyorum. Bebeği olanlar var vi kitapta saatlerce vakit geçiremezler diye bu yıl böyle bir şey geliştirdimBen listeyi yapıyorum kim ne alıyorsa alsın
anaa şimdide Şubat ayında alıyoruzTam bir yıl geçmiş ne güzel 54651216 milyon tane kitabın olcak
servisi yapıp kaçmış gibi oldum, soğumamıştır umarımsoğumadan yetiştim dımı
Kocisin üstüne kuma mi alican:)Ben peynire aşığım, onunla evlenebilirim
Kocisin üstüne kuma mi alican:)
Ahaha ne tür bi peynir :))Bu ara kızgınım ona, alabilirim üstüne kuma
Ahaha ne tür bi peynir :))
niye kızdın kız gene adama :)xyzt-5544
aklıma pis pis şeyler geliyo doğaçlama diyinceHatırlamıyorum
Dün bişeyden kızdım, küstüm. O da sağolsun nasıl adım atacağını hiç bilemez. Bu akşam doğaçlama barışırız artık
aklıma pis pis şeyler geliyo doğaçlama diyince
ben gideyim iyisi mi topiğin ahlakını bozmiim
EvetOturmaya mı geldik ayol
Geçmiş olsun canım keyifli okumalarcanlarım ya kusura bakmayın yine kayboldu diyeceksiniz bu semtin havası mı yaramadı ne hep hastayız. bize temiz hava yaramıyor nerede benim karbonmonoksidim. persembe gecesi 40 derece ateslendim dün doktora gittim 3 gün serum yiyecem bugun kafamı kaldırabildim.
kargolarınız geldi ben faturaya baktım hep bu dana dedim mutlulugunu keske görseydiniz sevinçten havalara uçtu .hemn kiabını okumaya basladı.hemen foto atayım.
Eki Görüntüle 1939335
Çok geçmiş olsun öncelikle Allah şifa versin.canlarım ya kusura bakmayın yine kayboldu diyeceksiniz bu semtin havası mı yaramadı ne hep hastayız. bize temiz hava yaramıyor nerede benim karbonmonoksidim. persembe gecesi 40 derece ateslendim dün doktora gittim 3 gün serum yiyecem bugun kafamı kaldırabildim.
kargolarınız geldi ben faturaya baktım hep bu dana dedim mutlulugunu keske görseydiniz sevinçten havalara uçtu .hemn kiabını okumaya basladı.hemen foto atayım.
Eki Görüntüle 1939335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?