• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkurler canlarım _bloom_ _bloom_ _Lavin_ _Lavin_
ben kendim için biliyorsunuz pek bi kitap istemiyordıum .evdeki şu kitap canavarını doyurayum yeter.
game of thrones daki ejderhalar gibi benim kız kitaplara doymak bilmiyoor.ama kendi adımaada inanılmaz sevindim.gecen sene melindaya sanırım 1q84 gitmişti.aklım kalmıştı.acaba dedim banada gelirmi.çok sevimdim.ece zaten en sevdiğim bayan yarar onun tüm kitaplarını okumak istiyorum kalemine hayranım.Ahmet Hamdi saatleri ayarlama... şubat kitabımdı. Huzuru okudum

kızlar önceki sayfaları görmez olaydım neler döktürmüşsünüz ben 3 haftadır yemek yemedim desem yeridir. bi hastalık bi detox günde 1 ekmek yiyen ben bu yıl bi dilim ekmek yemedim kaldıki pogaca börek nerde...boğazlarım çok fena su bile zor içiyom 3 gündür uuf hastalık ne kötü .yaşlı teyzeler gibi ooldum. sürekli hastalıktan bahsediyom. kendimden ööö geldi.

kızlar biraz fevri olacak ama önemli bir açıklama yapmak istiyorum.,
malumunuz ben gecen sene kitap gününe katılmak istemiştim ama katılamamıştım.çünkü yeni doğum yapmıstım ama hep fotolara bakıp özeniyordum.çünkü insan illaki kendide kitap alır çok şukur herkesin imkanı var ama dosttan gelen kitap gibisi yok.günde olsa hatırlanmak sayılmak güzel. yoksa ben her yıl belki 100 kitap bagışlıyorum yenilerine yer açılsın diye.

sizleri çok yordum kitap secerken biliyorum kız istemeye gidipte biz vazgectik gibi olacak ama zararın neresinden dönulse kardır.ben günden çıkmaya karar verdim.bir işi yarım yapmaktansa hiç yapmamak en iyisi.ileride de size çok fazla mahcup olacagım kitapları aldı ugramadı gibi olacak.biliyorum çok hatalıyım .keşke hiç girmeseydim.benkitap gönderen arkadasların zararınızı telafi edeceğim ama tabiiki emeginizin karşılıgı ödenmez.

inanin bana benim ne facebook ne twitter hesabım var .kullanmıyorum özellikle zaman kaybı olmasın diye yoksa zamanında açmıştım.sadece ig hesabım var.onu da hasta yatarken bile kullanabiliyom.evimde tv açmayan bi insanın pc bu sene unuttum .öbür topigin listesini bazen öyle güclüklerle yaptımki maksat topik ayakta kalsın diye srun yasanmasın diye.bi gun bebeği kucagıma aldım liste yapıyom kızım kafasını masaya carptı .benim gibi anneyi dedim Allah kahretsin ben ne yapıyom.
ama işte dostluklar unutulmuyor.100 kerede söylediniz listeyi istersen sen yapma diye ama bi dünya sorun oldu.Liste yüzünden kavgalar oldu gereksiz.
ben yokken öbür topikte 60 sayfa yazılmış yazık degilmı ben 60 sayfa okuyana kadar enerjimi aileme veririm.bilmiyorum ben sahsen kendi işyerim oldugu halde hiçbir gün kitap okumadım çünkü biliyorumki ben çalısanın karşısında kitap okusam çalışan neler yapar.ve ayrıca nun emeğine beraber ekmek yediğimiz işyerine yazık.işim yoksa zaten evde otururum .bilmiyorum herkesin imkanı çok farklı..bu hafta mesela eşim izinliydi dedim kıza o bakar arada ben kendime zaman ayırırım ama gercekten çok hasta oldum. ve kısmet olmadı.

yazdıklarım çok uzun oldu kısaca günden ve kkdan çıkıyom ve bir daha bana kitap gönderilmemesini rica ediyorum. anlayışınız için tesekkur ederim.

Kendi adima söyleyebileceğim tek şey gönderdiğim kitabin iadesini yada herhangi bir şekilde karşiligini kesinlikle istemiyorum kitap hediye etmek en sevdigim şeydir bir genç kıza kitap hediye etmek de beni mutlu eder güle güle okusun .... Ama böyle olamamalıydi...

Kendi adima söyleyebileceğim tek şey gönderdiğim kitabin iadesini yada herhangi bir şekilde karşiligini kesinlikle istemiyorum kitap hediye etmek en sevdigim şeydir bir genç kıza kitap hediye etmek de beni mutlu eder güle güle okusun .... Ama böyle olamamalıydi...
Canim inan elimde olsa 7/24 burada olayim ben kimsenin benim hakkimda ne dusundugunu onemsemem.cunku herkes gercekten karsisindakini kensi gibi gorur.ama dedigim gibi ben 40 derece ates icinde gece atesim dussun diye buz gibi odada yattim 3 gun oldu cocuklar yan odada ben ayriyim onlardan yani pasta borek havamda pek degilim
.herkes beni kotu bilsin siz iyi olun keske.yapabilecek biseyim yok
Senin taniyorum ama cok kalabaligiz burada ayri gayri olmaz .o yuzden iadeleri hemen yapacam.maksat konu uzamasin.yormayalim birbirimizi saygimizi kaybetmeyelim

Geçmiş olsun fakat böyle olmamalıydı. Söylenecek pek bir şey yok.

azra2004 azra2004 ben de kitapların siparişlerini verdim ve iptal etmek istemiyorum. Bir karşılık da beklemiyorum. Kızın ve sen güle güle okuyun.

İlk sayfayı güncelledim. O vakit şenlensin buralar. xyzt-5544 xyzt-5544 bize iyi bakarsan güzel kitapların olur kötü bakarsan kitapların bizim olur :p

Bakmam mı hiç yaa :KK45::KK45:
Ama hazırlıksız yakalandım, surpriz misafir gibi oldu bu :KK53: İlgileneceğim sizinle birazdan :KK53:

Selam kızlar. İşlerimizi bitirip geldim. BOŞ vaktim olduğu için cesminazcığımla ilgilenebilirim.
Kuzum günün hayırlı olsun:KK200:

Günaydın..
Ben geldim. Kitabımı da seçtim. Acaba neler seçtik?
Çok merksız bu gün sahibi çooook.:işsiz:

Back