Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoooooook acıktım çok öğlen arası gelse de yesek
Benim için aldığın notlar neler kuzu
seninle iyi geçinmem lazım :)Açık konuşayım senin içinde aynı Azraya yaptığım gibi liste yaptım. Serileri, yazarları tek tek ayırdım. Yeni ekleme yaptıysan onları bilmiyorum pazartesi günü yapmıştım. Bu şekilde seçim yapmak daha kolay diye düşünüyorum. Bebeği olanlar var vi kitapta saatlerce vakit geçiremezler diye bu yıl böyle bir şey geliştirdim Ben listeyi yapıyorum kim ne alıyorsa alsın
ellerine sağlık canım süpersinAçık konuşayım senin içinde aynı Azraya yaptığım gibi liste yaptım. Serileri, yazarları tek tek ayırdım. Yeni ekleme yaptıysan onları bilmiyorum pazartesi günü yapmıştım. Bu şekilde seçim yapmak daha kolay diye düşünüyorum. Bebeği olanlar var vi kitapta saatlerce vakit geçiremezler diye bu yıl böyle bir şey geliştirdim Ben listeyi yapıyorum kim ne alıyorsa alsın
seninle iyi geçinmem lazım :)
Geçen sene ocak ayında bana kitap alıyordunuz, ben her gün hepinizi tek tek bana ne kitap aldınız diye sıkıştırıyordum
Ya kızlar bu gün neden hareketsiz bu kadar
Geçen yıl ne güzel sohbetler ediyorduk heyecanlanıyorduk.
Gün sahibi herkesi topluyordu bir araya. Bu sene neden böyle oldu Geçen yıl ocak ayında 130 sayfa konuşmuşuz Bu ocak ayında 20yi bile göremedik. Bence herkes aktif olsun. Yoksa görev gibi kitap al kitap gönder hoş olmuz. İnsan sevdiklerine,birşeyler paylaştığı insana hediye alınca daha mutlu oluyor. Sizi sohbete davet ediyorum.
Böylelikle birbirimizi tanıyalım.. Mesela ben bir kaç arkadaşım hakkında not aldım.
A Kişi- Şu kitabı okumayı çok istiyor
B kişi-Bu tarz kitapları sevmiyor vs.. vs..
Bu şekilde günümüzün daha güzel geçeceğine inanıyorum.
@azra2004
xyzt-5544
__giz__
@__Dalida__
_Lavin_
@_meLinDa_
@melikeeee
@kalinkaselin
@loliss
@minerva1988
@_ezelneva_
@DonukPudra
@Skosnob
_asmunikal_
Açık konuşayım senin içinde aynı Azraya yaptığım gibi liste yaptım. Serileri, yazarları tek tek ayırdım. Yeni ekleme yaptıysan onları bilmiyorum pazartesi günü yapmıştım. Bu şekilde seçim yapmak daha kolay diye düşünüyorum. Bebeği olanlar var vi kitapta saatlerce vakit geçiremezler diye bu yıl böyle bir şey geliştirdim Ben listeyi yapıyorum kim ne alıyorsa alsın
@__Dalida__ şubatın 2. kısmı için de çalışmalarını bekliyorum, beni es geçmeyelim lütfen.
Sürekli ekleme yapıyorum, ara verdim artık. Çok yormayayım sizi.
Öle olmaz görevi devralırız bir aylık. Şaşırmak senin de hakkın.Tabikide canım hepinize yapcam Martta Kendiminkinide yaparım belki
Tabikide canım hepinize yapcam Martta Kendiminkinide yaparım belki
Bana mikemmel kitaplar alman içinniye ki
Bana mikemmel kitaplar alman için
Ya kızlar bu gün neden hareketsiz bu kadar
Geçen yıl ne güzel sohbetler ediyorduk heyecanlanıyorduk.
Gün sahibi herkesi topluyordu bir araya. Bu sene neden böyle oldu Geçen yıl ocak ayında 130 sayfa konuşmuşuz Bu ocak ayında 20yi bile göremedik. Bence herkes aktif olsun. Yoksa görev gibi kitap al kitap gönder hoş olmuz. İnsan sevdiklerine,birşeyler paylaştığı insana hediye alınca daha mutlu oluyor. Sizi sohbete davet ediyorum.
Böylelikle birbirimizi tanıyalım.. Mesela ben bir kaç arkadaşım hakkında not aldım.
A Kişi- Şu kitabı okumayı çok istiyor
B kişi-Bu tarz kitapları sevmiyor vs.. vs..
Bu şekilde günümüzün daha güzel geçeceğine inanıyorum.
@azra2004
xyzt-5544
__giz__
@__Dalida__
_Lavin_
@_meLinDa_
@melikeeee
@kalinkaselin
@loliss
@minerva1988
@_ezelneva_
@DonukPudra
@Skosnob
_asmunikal_
Açık konuşayım senin içinde aynı Azraya yaptığım gibi liste yaptım. Serileri, yazarları tek tek ayırdım. Yeni ekleme yaptıysan onları bilmiyorum pazartesi günü yapmıştım. Bu şekilde seçim yapmak daha kolay diye düşünüyorum. Bebeği olanlar var vi kitapta saatlerce vakit geçiremezler diye bu yıl böyle bir şey geliştirdim Ben listeyi yapıyorum kim ne alıyorsa alsın
Öle olmaz görevi devralırız bir aylık. Şaşırmak senin de hakkın.
Yok canım sen o ay pasta, börekti derken yorulacaksın, kitap servisini bize bırak en iyisi, biz yaparız.