günaydın bugün spor zor
müdür bey geldi bir toplantı yaptık şimdi bir toplantı daha yapıcaz off çok stresliyim
neyse belki ben toplantıdan çıkınca kargo gelmiş olur da hemen geçer stresim
gelmemiş olursa o zaman ben bi koşu gider alırım
notum yok dımı çok emin olamadık biz
canım nasılsın? nasıl gidiyo tedaviMerhaba kızlar. Biraz rahatsızım giremiyorum siteye evdeydim 2 gündür.
_Cassandra_ cığım kitapların çok güzel iyi okumalar.
Kitapyurdu benimkini hala hazırlamaya çalışıyor 14 nisandan beri bekliyor kargoHalbuki aynı gün tedarikti hepsi
Merhaba kızlar. Biraz rahatsızım giremiyorum siteye evdeydim 2 gündür.
Kitapyurdu benimkini hala hazırlamaya çalışıyor 14 nisandan beri bekliyor kargoHalbuki aynı gün tedarikti hepsi
Merhaba kızlar. Biraz rahatsızım giremiyorum siteye evdeydim 2 gündür.
canım nasılsın? nasıl gidiyo tedavi
geçmiş olsun neden rahatsızsın
Açıkcası pek iyi değilim psikolojik olarak yerlerdeyim.. 11 nisan salı günü transfer yapıldı tam 8. gün bugün... Biz şimdiye kadar sperm testlerini filan evden yapıp götürüyoduk hastaneye ama tüp bebek işlemi kayseride yapıldığı için böyle bir imkan yoktu eşimin bir odaya tek başına girişi benim 1 saat boyunca hareketsiz beklemem , doktorun hareketli sperm bulamaması...o kadar zordu ki aklıma geldikçe ağlıyorum. 2 gündürde gribim ne olur ne olmaz diye ilaç içmiyorum. Benim hayatım böyle işte
Sen nasılsın? Başladınız mı sizde tedaviye ?
Açıkcası pek iyi değilim psikolojik olarak yerlerdeyim.. 11 nisan salı günü transfer yapıldı tam 8. gün bugün... Biz şimdiye kadar sperm testlerini filan evden yapıp götürüyoduk hastaneye ama tüp bebek işlemi kayseride yapıldığı için böyle bir imkan yoktu eşimin bir odaya tek başına girişi benim 1 saat boyunca hareketsiz beklemem , doktorun hareketli sperm bulamaması...o kadar zordu ki aklıma geldikçe ağlıyorum. 2 gündürde gribim ne olur ne olmaz diye ilaç içmiyorum. Benim hayatım böyle işte
yaa kıyamam, aslında ne hızlı olmuş baksana transfer falan da olmuş
sen moralini yüksek tutmaya çalış bu dönemde, moral önemli biliyosun, bak bulmuşlar hareketli ki transfer olmuş
sıkı sıkı tutunsun inşallah
biz de doktorla görüştük, içime çok siniyo o doktor ama c.tesi bi hastane ile daha görüşçez
sonra ya mayıs ayındaki adette ya da hazirandakinde başlayacağız biz de kısmetse artık
benim hemen transfer olmayacak muhtemelen çünkü çok fazla yumurtam varmış, ohss olma durumu oluyormuş o sebeple sanırım ilk ay dondurup sonraki aylarda transfer olcak
dediğim gibi, canını sıkmamaya çalış, her şey yoluna girer, moralini yüksek tut, sımsıkı tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?