♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kolay gelsin. İyi çalışmalar.

canım nasılsın? nasıl gidiyo tedavi
geçmiş olsun neden rahatsızsın

_Cassandra_ kitapyurdu tasincak zamani buldu..

Hala kargom hazirlaniyor gozukuyor 8 gun oldu.

olsun canlar ya heyecanım daha uzun sürecek ne güzel işte daha ne isterim her güne bir yeni kargo

@__Dalida__ canım geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Önemli bişey değildir umarım

canım nasılsın? nasıl gidiyo tedavi
geçmiş olsun neden rahatsızsın

Açıkcası pek iyi değilim psikolojik olarak yerlerdeyim.. 11 nisan salı günü transfer yapıldı tam 8. gün bugün... Biz şimdiye kadar sperm testlerini filan evden yapıp götürüyoduk hastaneye ama tüp bebek işlemi kayseride yapıldığı için böyle bir imkan yoktu eşimin bir odaya tek başına girişi benim 1 saat boyunca hareketsiz beklemem , doktorun hareketli sperm bulamaması...o kadar zordu ki aklıma geldikçe ağlıyorum. 2 gündürde gribim ne olur ne olmaz diye ilaç içmiyorum. Benim hayatım böyle işte

Sen nasılsın? Başladınız mı sizde tedaviye ?

Çok anlamıyorum bu ayrıntılardan ama umarım bebeğiniz gelir ve tüm bu sıkıntıları unutturur size

yaa kıyamam, aslında ne hızlı olmuş baksana transfer falan da olmuş
sen moralini yüksek tutmaya çalış bu dönemde, moral önemli biliyosun, bak bulmuşlar hareketli ki transfer olmuş
sıkı sıkı tutunsun inşallah

biz de doktorla görüştük, içime çok siniyo o doktor ama c.tesi bi hastane ile daha görüşçez
sonra ya mayıs ayındaki adette ya da hazirandakinde başlayacağız biz de kısmetse artık
benim hemen transfer olmayacak muhtemelen çünkü çok fazla yumurtam varmış, ohss olma durumu oluyormuş o sebeple sanırım ilk ay dondurup sonraki aylarda transfer olcak

dediğim gibi, canını sıkmamaya çalış, her şey yoluna girer, moralini yüksek tut, sımsıkı tutunsun inşallah

Çok çok geçmiş olsun, inşallah bu günleri en kısa zamanda atlatır, güzel sonuçlar alırsınız canım.

Çok teşekkür ederim kızlar. Çok şükür hızlı oldu 10 gün iğde kullandım adetimin 12. günü 2 tane istenilen boyutta yumurtam vardı. Sende fazla erteleme inşallah hemen olur birdaha aynı şeyleri yaşamayız. Biz hemen karar verip diğer ay yaptırdık eğer düşünseydim daha çok ertelerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…