- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
ben bi ara derim ama sen bilirsin belki madem gönderdik kalsın derler o zaman değerlendiririzya ciddi misin sen
bunlar fark eder mi acabaaaa, geri istemesinler
ya da bi süre bekleyelim ses çıkmazsa bizimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bi ara derim ama sen bilirsin belki madem gönderdik kalsın derler o zaman değerlendiririzya ciddi misin sen
hadi be ablam yap bi güzellik şu kardeşineo zaman ben direk sana yollayayım kitap yurdunu aradan çıkartalım
çok kitap aldın diye hediye ettiler belkiya ciddi misin sen
geçmiş olsun canımSelam canim gun arkadaslariiim
@DonukPudra canim tum kitaplarin cokguzel keyifle oku
_Cassandra_ bugun kac kitabin gelir acabaa
Kizlar izinde oldugumuz icin yoktum buralarda, internetim yoktu. Sonra evime geldim bu sefer de yorgan dosek hastalandigim icin takip edemedim. Kusura bakmayin lutfen
bugün 1 i tekrar olmak üzere 6 kargom geldi canım seninki de geldi şimdi fototları yüklüyorumSelam canim gun arkadaslariiim
@DonukPudra canim tum kitaplarin cokguzel keyifle oku
_Cassandra_ bugun kac kitabin gelir acabaa
Kizlar izinde oldugumuz icin yoktum buralarda, internetim yoktu. Sonra evime geldim bu sefer de yorgan dosek hastalandigim icin takip edemedim. Kusura bakmayin lutfen
Tesekkur ederim lolisimhadi be ablam yap bi güzellik şu kardeşine
çok kitap aldın diye hediye ettiler belki
geçmiş olsun canım
bugün 1 i tekrar olmak üzere 6 kargom geldi canım seninki de geldi şimdi fototları yüklüyorum
geçmiş olsun bu arada
hadi be ablam yap bi güzellik şu kardeşine
çok kitap aldın diye hediye ettiler belki
geçmiş olsun canım
tamam şimdilik sesimizi çıkarmayalım, hatta o kitapları sen kızlara paylaştır bi süre sonra
Fazla kitap varsa ben de birine gönüllü olabilirim
Usta ile margarita benim
xyzt-5544 loliss @The Black Pearl __giz__ ve _Lavin_
canlarım kitaplarınız geldi ama resimlerin boyutuyla azıcık oynamam gerek o sebeple yüklemem zaman alacak gibi
hepinize çok teşekkürler bütün kitaplara bayıldım
elimdekini bitirince hemen ona başlamayı düşünüyorum canım Sabahattin Ali en sevdiğim yazarlardan_Cassandra_ keyifle oku canım. Sabahattin Ali'nin kitabıydı sürekli bir var bir yok olan, neyseki sonunda yakaladım. Keyifle okursun umarım.
loliss xyzt-5544 @The Black Pearl _Lavin_ kesenize bereket kızlar sizin de. Çok güzeller hepsi.
ay bilemedim şimdi genelde o konularda pek şansım olmuyor değil şans oyunu çekiliş bile kazanamam, yıllar yıllar önce bi çekilişe eşimi katmıştım o kitap kazandı ama yollamadılar, yollamışlar evde yokmuşuz felen filan...._Cassandra_ çok bereketli insansın, şans oyunu falan mı oynasan
xyzt-5544 loliss @The Black Pearl __giz__ ve _Lavin_
canlarım kitaplarınız geldi ama resimlerin boyutuyla azıcık oynamam gerek o sebeple yüklemem zaman alacak gibi
hepinize çok teşekkürler bütün kitaplara bayıldım