• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açıkcası pek iyi değilim psikolojik olarak yerlerdeyim.. 11 nisan salı günü transfer yapıldı tam 8. gün bugün... Biz şimdiye kadar sperm testlerini filan evden yapıp götürüyoduk hastaneye ama tüp bebek işlemi kayseride yapıldığı için böyle bir imkan yoktu eşimin bir odaya tek başına girişi benim 1 saat boyunca hareketsiz beklemem , doktorun hareketli sperm bulamaması...o kadar zordu ki aklıma geldikçe ağlıyorum. 2 gündürde gribim ne olur ne olmaz diye ilaç içmiyorum. Benim hayatım böyle işte :KK43:

Sen nasılsın? Başladınız mı sizde tedaviye ?
canım hiç böyle kötü şeyler düşünmemeye çalış sadece kendini ve muhtemel gebeliğini düşün ve mutlu ol psikoloji çok önemli böyle zamanlarda ben hep tutunduğunu ve hamile kalacağımı düşünmüştüm, hayırlısıyla seninki de tutunur inşallah.
en önemli olan şey olumlu düşünmek, stresini sıkıntılarını çok iyi anlıyorum ama siz elinizden geleni yaptınız, bu saatten sonrası tevekkül, hakkınızda hayırlısı olur inşallah

ama yesek ne güzel olurdu değil mi ?
xenforo-smilies-kk7.gif

dışardan bizi izleyenler biz bunları yemiyoruz yanlış anlamayın :KK70::KK70::KK70::KK70:
saol _Cassandra_ _Cassandra_ ciğimmm :KK200::KK200:

Merhaba kızlar. Biraz rahatsızım giremiyorum siteye evdeydim 2 gündür.

_Cassandra_ _Cassandra_ cığım kitapların çok güzel iyi okumalar.

Kitapyurdu benimkini hala hazırlamaya çalışıyor 14 nisandan beri bekliyor kargo :işsiz: Halbuki aynı gün tedarikti hepsi :kızgın:
Geçmiş olsun canım

Açıkcası pek iyi değilim psikolojik olarak yerlerdeyim.. 11 nisan salı günü transfer yapıldı tam 8. gün bugün... Biz şimdiye kadar sperm testlerini filan evden yapıp götürüyoduk hastaneye ama tüp bebek işlemi kayseride yapıldığı için böyle bir imkan yoktu eşimin bir odaya tek başına girişi benim 1 saat boyunca hareketsiz beklemem , doktorun hareketli sperm bulamaması...o kadar zordu ki aklıma geldikçe ağlıyorum. 2 gündürde gribim ne olur ne olmaz diye ilaç içmiyorum. Benim hayatım böyle işte :KK43:

Sen nasılsın? Başladınız mı sizde tedaviye ?

Miniğin sımsıkı tutunur sana bu gerginliklerin hepsini unutursunuz inş canım.

kızlar bugün hiç giremedim sabah Erenin 23 nisan kutlaması vardı, öğleden sonrada sabah yapamadığım işler sıkıştı:mad:
hepinize mutlu hafta sonları diliyorum, pazartesi görüşürüz:KK200:

Back