- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik bunlar toplum içinde açılacak kitaplar bakalım sonrasında neler olacakAcaba kimden :))toplum.icinde açma istersen
Ben çok severek okumuştum gurur ve on yargıyı:) umarım sen de seversin :))çooooooook teşekkür ederim @N-A-R ve minerva1988 çoooook güzel seçimler yapmışsınız benim için seviyorum sizi
Ben çok severek okumuştum gurur ve on yargıyı:) umarım sen de seversin :))
Bana da almıştın. Ooo Darcy Ben de sevmiştim.
Ben de filmini çok severek defalarca izledim o sebeple biraz okumaktan korkuyorum ama bir taraftan da okumayı çok istiyorum en yakın zamanda okuyacağım, suç ve ceza da yine okumayı çok istediklerimden ama cesaret edemediklerimden (budala dan sonra )Ben çok severek okumuştum gurur ve on yargıyı:) umarım sen de seversin :))
Gayet akıcı canım suç ve ceza ve ben okuduğumda çok sevmiştim.Ben de filmini çok severek defalarca izledim o sebeple biraz okumaktan korkuyorum ama bir taraftan da okumayı çok istiyorum en yakın zamanda okuyacağım, suç ve ceza da yine okumayı çok istediklerimden ama cesaret edemediklerimden (budala dan sonra )
acaba bana bugün kargo var mı
Benden yok malesef Temin süresi 1 gün olan kitapları 4 gündür temin edemedi de kitapyurdu
olsun bi şey olmaz beklemek de ayrı bir zevkay _Cassandra_ cım, benimkiler en son sevk için hazırlanıyordu
sonra haftasonu kontrol ettim, temin edilmiş olan kitaplar yine bekliyor olmuş
şu an hala sipariş hazırlanıyor gözüküyo ya, hiçbir şey anlamadım
bugün teslim edilmesi lazımdı normalde
ben dayanamadım yine kargoya gidip kargomu aldım geldim
birazdan atıyorum fotoları
yaklaşık 7 dakika yürüme mesafesi diyeyim, benden beklenebilir sabah kargoyu aradım başka şubeye gitmiş dediler yanlışlık olmuş dediler hemen baktım haritadan öteki şube nerede diye yakınsa oraya mı geçsem diye bir düşündüm sonra meğer fatura başka şubeye gitmiş kitaplar bizim şubeye gelmiş yırttım öteki şubeye gitmektenKargo yanıbaşında mı senin ? Korkuyorum yakında kitapyurduna gidip hepsini alacaksın diye ?