• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba kimden :))toplum.icinde açma istersen

Bana da almıştın. Ooo Darcy :KK70:Ben de sevmiştim. :KK60:
Ben çok severek okumuştum gurur ve on yargıyı:) umarım sen de seversin :))
Ben de filmini çok severek defalarca izledim o sebeple biraz okumaktan korkuyorum ama bir taraftan da okumayı çok istiyorum en yakın zamanda okuyacağım, suç ve ceza da yine okumayı çok istediklerimden ama cesaret edemediklerimden (budala dan sonra :confused:)

Ben de filmini çok severek defalarca izledim o sebeple biraz okumaktan korkuyorum ama bir taraftan da okumayı çok istiyorum en yakın zamanda okuyacağım, suç ve ceza da yine okumayı çok istediklerimden ama cesaret edemediklerimden (budala dan sonra :confused:)
Gayet akıcı canım suç ve ceza ve ben okuduğumda çok sevmiştim.
Gurur ve önyargı filmine ben de hastayım kitabını da seveceksin. :)

Günaydın mutlu haftalar

g%C3%B6kt%C3%BCrk-kahvalt%C4%B1-pizzeria-bugunneyesem.jpg

ay _Cassandra_ _Cassandra_ cım, benimkiler en son sevk için hazırlanıyordu
sonra haftasonu kontrol ettim, temin edilmiş olan kitaplar yine bekliyor olmuş
şu an hala sipariş hazırlanıyor gözüküyo ya, hiçbir şey anlamadım
bugün teslim edilmesi lazımdı normalde

Benden yok malesef :110: Temin süresi 1 gün olan kitapları 4 gündür temin edemedi de kitapyurdu :işsiz:
ay _Cassandra_ _Cassandra_ cım, benimkiler en son sevk için hazırlanıyordu
sonra haftasonu kontrol ettim, temin edilmiş olan kitaplar yine bekliyor olmuş
şu an hala sipariş hazırlanıyor gözüküyo ya, hiçbir şey anlamadım
bugün teslim edilmesi lazımdı normalde
olsun bi şey olmaz beklemek de ayrı bir zevk :KK200:

Ben de siparişimi verdim dün. Satışını beklediğim kitap dün sahalara döndü, aldım hemen. Benden sonra yine sahaları terk etti ama. :KK70:
Kitap kara borsa resmen. :KK69:

Kargo yanıbaşında mı senin ? Korkuyorum yakında kitapyurduna gidip hepsini alacaksın diye ? :KK70:
yaklaşık 7 dakika yürüme mesafesi diyeyim, benden beklenebilir sabah kargoyu aradım başka şubeye gitmiş dediler yanlışlık olmuş dediler hemen baktım haritadan öteki şube nerede diye yakınsa oraya mı geçsem diye bir düşündüm sonra meğer fatura başka şubeye gitmiş kitaplar bizim şubeye gelmiş :KK70:yırttım öteki şubeye gitmekten

Back