- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
canım ya biz tabi diyetteyiz sağlıklı beselenelimBen diyet kahvaltısı istiyorummmm:)) acim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya biz tabi diyetteyiz sağlıklı beselenelimBen diyet kahvaltısı istiyorummmm:)) acim ya
aynen ya zararlı şeyler hep güzel hep yiyesim geliyo ama kendime engel olmaya çalışıyorumzararlı şeyler hep güzel ama
melike bi koşu gider alırKargom şubedeymiş.
ay bende tam onu soracaktım uslu bir kız olup bekleyeyim mi yoksa kargoya gideyim mi diyeKargom şubedeymiş.
melike bi koşu gider alır
ay bende tam onu soracaktım uslu bir kız olup bekleyeyim mi yoksa kargoya gideyim mi diye
ama tam şimdi eğitim var onu ayarlayayım başlayınca giderim hemen
Ahaha ben de belki sabah sporu yapmak ister diye belirteyim dedim. Hem belki bir değil birkaç kargo alabilir.
Ümitlendirmeyeyim ben yine de ama hayat bu sürprizlerle dolu.
ay hemen koşa koşa gitmek istiyorum ama beklemem gerek koskoca 15 dakika nasıl bekliyeceğim
15 dk mı ???
Üzgünüm o süre içerisinde kargom kendini imha edebilir.
Kargoda sürprizler seni bekler
son 10, 9 ,8.... azıcık kaldı azıcık
onlar banaydı, yanlışlıkla sana gönderilmişkoştum gittim kargolarımı aldım geldim
_meLinDa_ gerçekten de ikinci kez yollamışlar kitapları
az sonra resimlerle geliyorum
o zaman ben direk sana yollayayım kitap yurdunu aradan çıkartalımonlar banaydı, yanlışlıkla sana gönderilmiş
ya ciddi misin seno zaman ben direk sana yollayayım kitap yurdunu aradan çıkartalım