• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gizli hayranlarımı açıklayın hadii 1q84 ve beyaz geceleri kim aldıı :KK51::KK51:

Yok kuzum not çıkmadıı. Çok teşekkür ederimmm hiç aklıma gelmemiştin nar ve loliss olabilir demiştim. Çokkk teşekkür ederimmmm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
hediye paketi de olmamış mı :KK34:
notum buydu
Güzel arkadaşım, ikimizin de hayali belli, dilerim hayallerimiz gerçek olur ve o mutluluğumuzu beraber yaşarız, bu kitapları da ortak okuruz :) iyi ki varsın, seni çok seviyorum <3 -Özge-

hediye paketi de olmamış mı :KK34:
notum buydu
Güzel arkadaşım, ikimizin de hayali belli, dilerim hayallerimiz gerçek olur ve o mutluluğumuzu beraber yaşarız, bu kitapları da ortak okuruz :) iyi ki varsın, seni çok seviyorum <3 -Özge-

Ahh kuzumm.. Hediye paketi vardı ama ben ilk senin paketini heycanla acınca foto çekmeyi unuttum . :cry: Çok teşekkür ediyorum Bu notu görsem ağlardım ne güzel duygularını yazmışın sen. :KK200: Çok teşekkür ediyorum bitanem. Bende seni, sizi, hepinizi çokkk seviyorum. :cry::cry:

Dalida ben çok sevmiştim ejderha serisin8 umarım sen de çok seversin

Ahh kuzumm.. Hediye paketi vardı ama ben ilk senin paketini heycanla acınca foto çekmeyi unuttum . :cry: Çok teşekkür ediyorum Bu notu görsem ağlardım ne güzel duygularını yazmışın sen. :KK200: Çok teşekkür ediyorum bitanem. Bende seni, sizi, hepinizi çokkk seviyorum. :cry::cry:
kitapyurdu sapıtıyo böyle arada, olsun ağlama hep gülelim inşallah canım
1q84 ortak okumasına yetiştin sen de başla bizimle :KK200:

Ben de verdim kargoya şimdi:halay:
Daha doğrusu paketi yaptım kargocu gelcek alcak:dondurma:

Back