• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kitap almadığım için yorum yapamıyorum. Hem kitap alma hem de alanların heyecanını baltala, hoş olmaz sanırım. :110:

Neyse seni peregrineler konusunda aydınlatayım, diğerleriyle ilgilenmiyorum:KK70:
kalinkaselin kalinkaselin ve __giz__ __giz__ le birlikte aldık ama 1 temin edilemediği için sonra gelecek, assolist o:21:
Ayrı ayrı gönderecekleri için paketi es geçtiler galiba:KK64:
Keyifle oku:KK200:

Ayyy yuppiiii 1.de gelicekmişşş teşekkür ederim kızlarrr kesenize bereket :KK200::KK200:

Ayyy yuppiiii 1.de gelicekmişşş teşekkür ederim kızlarrr kesenize bereket :KK200::KK200:

Ben almayacaktım da kızlar ayıp olur dedi canım, o yüzden beni de son anda gruba aldılar. :cool:
Şaka bir yana keyifle oku, ortak okumada hep beraber olalım ama bizi geçme hızlı okuyup tamam mı ? :KK70:

Ciltli mi geldi peregrineler?
@_DaLiDa_

Evet ciltliler çok kaliteli cool duruyolar ayy aşık oldum sanırsam :KK68:

Ben almayacaktım da kızlar ayıp olur dedi canım, o yüzden beni de son anda gruba aldılar. :cool:
Şaka bir yana keyifle oku, ortak okumada hep beraber olalım ama bizi geçme hızlı okuyup tamam mı ? :KK70:

Kesene bereket kuzummm:KK200: sizi geçmeme konusunda söz veremicem. Şeyy söylemesi ayıp 1q84te birçok kişiyi geçmiş olabilirim :anne::anne:

o zaman ipucu vereyim, sadece göndermeyenlere yoğunlaşma:sus:

Ayyy memedlerim eksik kalmasın diye hepiniz para toplayıp hayrına bana mı aldınız naptınız :KK28::KK28:

Ya dr den bir kargom daha yola çıkmış pazartesi gelcekmiş neler oluyor :KK8:

Back